Gebruiksaanwijzing HOOVER TFS 7182

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HOOVER TFS 7182. Wij hopen dat dit HOOVER TFS 7182 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HOOVER TFS 7182 te teleladen.


HOOVER TFS 7182 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (970 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HOOVER TFS 7182

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Rijd niet met de stofzuiger over het netsnoer en trek niet aan het snoer om de stekker uit het stopcontact te verwijderen. Wikkel het netsnoer niet rond uw armen of benen en ga er niet op staan tijdens het stofzuigen. Blijf uw stofzuiger nooit gebruiken wanneer het toestel defect lijkt te zijn. [. . . ] Multifunctioneel hulpstuk - (P12) U kunt dit hulpstuk gebruiken als: 1. Bevestigen en opbergen - U kunt de telescopische buis of driepootbuis tijdelijk bevestigen tijdens het schoonmaken of deze in de opbergstand zetten wanneer u hem niet gebruikt (P13 & P14). Nanopack opbergsysteem (afhankelijk van model) - Met het unieke Nanopack-opbergsysteem kunt u de stofzuiger op een zeer compacte manier opbergen, waardoor u veel minder opslagruimte nodig hebt dan bij andere stofzuigers. Zet de stofzuiger rechtop en schuif de opslagsteun aan de driepootbuis in de uitsparing aan de stofzuigerbehuizing (P15). Wikkel de slang rond het apparaat en bevestig daarna de handgreep en zuigmond op de juiste plek aan de opslagsteun (P16). DE CYCLONISCHE CASSETTE LEGEN Leeg de cassette na elk gebruik van de stofzuiger of zodra de indicator voor de cassette brandt (P17). Druk op de knoppen op de handgreep (P18) en til de cyclonische cassette uit de stofzuiger (P19). Houd de cassette op zijn kop, zodat het buitenste filterpaneel naar boven wijst. Ontgrendel het buitenste filterpaneel, til het uit de scharnieren en haal het uit de cassette (P20). Als de filters vuil zijn, zie dan de sectie `Wasbare filters reinigen'. Gebruik indien nodig de borstel van de zuigmond (P12) om overtollig stof uit het binnenste van de cassette te verwijderen. Sluit de binnenste filterklep en klik de vergrendeling op zijn plaats. vervang het buitenste filterpaneel , klik dit stevig terug in de scharnieren en vergrendel het (P22 & P23). Plaats de Freespace cyclonische cassette weer terug in de stofzuiger en druk op de cassette om deze vast te klikken. belangrijk: Verwijder de slang voordat u de cyclonische cassette verwijdert of vervangt. Let op: De indicator voor de cassette kan ook branden omdat er een verstopping is. [. . . ] Door dit product aan het einde van de levensduur op verantwoorde wijze weg te gooien, voorkomt u mogelijk negatieve gevolgen voor het milieu en de gezondheid, die zouden kunnen ontstaan door een onverantwoorde afvalverwerking van dit product. Het symbool op dit product geeft aan dat het niet mag worden beschouwd als huishoudelijk afval. In plaats hiervan moet u het inleveren bij een inzamelpunt voor het recyclen van elektrische en elektronische apparatuur. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HOOVER TFS 7182

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HOOVER TFS 7182 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag