Gebruiksaanwijzing HOOVER TFS 5197

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HOOVER TFS 5197. Wij hopen dat dit HOOVER TFS 5197 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HOOVER TFS 5197 te teleladen.


HOOVER TFS 5197 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3792 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HOOVER TFS 5197

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Blijf uw stofzuiger nooit gebruiken wanneer het toestel defect lijkt te zijn. als het netsnoer is beschadigd , zet de stofzuiger dan ONMIDDELLIJK uit. Om veiligheidsrisico's te voorkomen moet het netsnoer worden vervangen door een erkend monteur van Hoover. [. . . ] Multifunctioneel hulpstuk - (P12) U kunt dit hulpstuk gebruiken als: 1. Bevestigen en opbergen - U kunt de telescopische driepootbuis tijdelijk bevestigen tijdens het schoonmaken of in de opbergstand zetten wanneer u deze niet gebruikt (P13 & P14). Nanopack opbergsysteem - Met het unieke Nanopack opbergsysteem kunt u de stofzuiger op een zeer compacte manier opbergen, waardoor u veel minder opslagruimte nodig hebt dan bij andere stofzuigers. Zet de stofzuiger rechtop en schuif de opslagsteun aan de driepootbuis in de uitsparing aan de stofzuigerbehuizing (P15). Wikkel de slang rond het apparaat voordat u de handgreep en zuigmond op de juiste plek aan de opslagsteun bevestigt (P16). Trek de zakhouder omhoog om de stofzak te verwijderen (P20) en gooi de zak voorzichtig in een vuilnisbak. Vouw een nieuwe stofzak uit en bevestig deze in de stofzakhouder van de stofzuiger. belangrijk: Verwijder de slang voordat u de stofzak verwijdert of vervangt. Let op: De stofzakindicator kan ook branden omdat er een verstopping is. Zie in dat geval het hoofdstuk "Verstoppingen uit het systeem verwijderen". Trek de zakhouder omhoog om de stofzak (P20) uit de stofzuiger te verwijderen. Verwijder de kunststof geleider aan het uiteinde van de stofzak, zodat u het verzamelde vuil in de vuilnisbak kunt schudden (P21). Controleer of er zich geen overtollig vuil op de filters heeft opgehoopt en reinig indien nodig het wasbare filter (zie `Wasbare filters reinigen'). De permanente stofzak reinigen (afhankelijk van het model) ­ Spoel voor de beste prestaties van uw stofzuiger de permanente stofzak na vijf volle zakken af met lauw water. [. . . ] Door dit product aan het einde van de levensduur op verantwoorde wijze weg te gooien, voorkomt u mogelijk negatieve gevolgen voor het milieu en de gezondheid, die zou kunnen ontstaan door een onverantwoorde afvalverwerking van dit product. Het symbool op dit product geeft aan dat het niet mag worden beschouwd als huishoudelijk afval. In plaats hiervan moet u het inleveren bij een inzamelpunt voor het recycleren van elektrische en elektronische apparatuur. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HOOVER TFS 5197

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HOOVER TFS 5197 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag