Gebruiksaanwijzing HOOVER TF 2011

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HOOVER TF 2011. Wij hopen dat dit HOOVER TF 2011 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HOOVER TF 2011 te teleladen.


HOOVER TF 2011 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1478 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HOOVER TF 2011

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Losmaken: gewoon de twee knoppen op het eind van de slang indrukken en trekken [2]. Als u een standaardbuis gebruikt, plaats dan de onderste buis op de bovenste. Pas de lengte van de telescoopbuis aan door de telescopische vrijgaveknop omhoog te bewegen en beweeg de hendel omhoog of omlaag naar de meest comfortabele reinigingsstand [7]. [. . . ] Let op: de `stofzak vol'-indicator kan rood oplichten als er een verstopping is. Raadpleeg in dit geval het hoofdstuk `Verstoppingen uit het systeem verwijderen'. Hoofdstofzuiger Aan/Uit-knop Snoerterugspoelknop vermogensregeling indicator zakcontrole Deurvrijgaveknop zak Deur zak Handvat Standaardbuis* Telescoopbuis* K. Om de motorfilter te verwijderen, schuift u deze samen met de behuizing uit de stofzuiger. Reinig de filter met lauw water en laat goed drogen voordat u deze terugplaatst in de stofzuiger [15]. de uitblaasfilter verwijderen: ontgrendel het klepje van de uitblaasfilter [16] en verwijder de filter. Reinig de schuimstoffilter met lauw water en laat goed drogen voordat u deze terugplaatst in de stofzuiger [17]. In het zelden voorkomende geval dat de filters beschadigd raken, dient u een origineel hoover-reserveonderdeel te plaatsen. Probeer het product niet zonder een geplaatste stofzak of filter te gebruiken. Een verstopping uit het systeem verwijderen Wanneer deze niet vol is, moeten de filters gereinigd worden?Controleer of zich eventueel een andere verstopping in het systeem bevindt - gebruik een staaf of een paal om eventuele verstoppingen uit de telescoopbuis of de flexibele slang te verwijderen. Deze zijn verkrijgbaar bij uw plaatselijke hooverdealer of direct van hoover. Waarschuwing* (alleen bij bepaalde modellen) ­ De stofzakindicator knippert wanneer de stofzuiger wordt gebruikt terwijl de stofzak vol is, er een verstopping is of de filters vuil zijn. Wanneer de stofzuiger een tijd lang wordt gebruikt terwijl de stofzakindicator continu knippert, zal een thermische beveiliging de stofzuiger uitschakelen om oververhitting te voorkomen. [. . . ] in plaats hiervan dient het afgegeven te worden op het recycle-verzamelpunt van elektrische en elektronische uitrusting. Afvoer dient uitgevoerd te worden volgens de plaatselijke milieuvoorschriften voor afvalverwerking. Raadpleeg uw plaatselijke gemeentehuis, uw vuilnisophaaldienst of de winkel waar u het product gekocht heeft voor meer gedetailleerde informatie omtrent behandeling, verwerking en recycling van dit product. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HOOVER TF 2011

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HOOVER TF 2011 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag