Gebruiksaanwijzing HOOVER TD 3625

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HOOVER TD 3625. Wij hopen dat dit HOOVER TD 3625 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HOOVER TD 3625 te teleladen.


HOOVER TD 3625 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1289 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HOOVER TD 3625

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Om uw stofzuiger in optimale staat te houden, raden wij u aan om de eenvoudige instructies hieronder op te volgen. [. . . ] Indien gewenst kunt u de Ecobox ook in de vaatwasser reinigen door middel van een volledige was- en droogcyclus op max. Als u geen vaatwasser gebruikt, spoel dan de binnen- en buitenkant van de Ecobox grondig af met water, zodat er geen afwasmiddel achterblijft. Verwijder overtollig water met een droge doek en laat de Ecobox 24 uur lang volledig drogen. Nadat u de Ecobox heeft schoongemaakt en laten drogen, haakt u het deksel in de achterzijde van de Ecobox en drukt het stevig dicht. Voor de beste prestaties, raden wij u aan om de filters elke maand te reinigen. Schuur de filters niet schoon en gebruik geen afwasmiddel of vaatwasser. [. . . ] Stellen Sie die Saugstärke durch Bewegen des Schlauchgriff-Ventils (H) ein: Bei geöffnetem Ventil sinkt die Saugleistung. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HOOVER TD 3625

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HOOVER TD 3625 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag