Gebruiksaanwijzing HOOVER TC 5235

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HOOVER TC 5235. Wij hopen dat dit HOOVER TC 5235 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HOOVER TC 5235 te teleladen.


HOOVER TC 5235 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (812 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HOOVER TC 5235

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Wanneer de stekker in het stopcontact steekt, dan kunt u de stofzuiger aanzetten door op deze schakelaar te drukken. Verwijder de stekker uit het stopcontact en druk op deze knop om het netsnoer op te rollen op de haspel in de stofzuiger. Wanneer dit gebeurt, neem dan de stekker uit het stopcontact en laat de stofzuiger 30 minuten afkoelen. [. . . ] € Houd de Cyclonic Cassette stevig vast en keer de inhoud om in de vuilnisbak. Schud indien nodig met de Cyclonic Cassette of gebruik een borstel om resterend vuil te verwijderen (Q en R). € Sluit de Cyclonic Cassette door het deksel op de achterste geleiders van het reservoir te plaatsen en dan stevig dicht te drukken. FILTERONDERHOUD Voor de beste prestaties, raden wij u aan om de filters van de Cyclonic Cassette elke maand te reinigen, zodat zelfs het fijnste stof wordt verwijderd. Om de Cyclonic Cassette te reinigen en dus de prestaties van de stofzuiger te optimaliseren, volgt u de eenvoudige stappen hieronder: • Klop de Cyclonic Cassette uit om grof vuil te verwijderen (Q), zoals beschreven in “De Dust Manager Cyclonic Cassette legen. € • Borstel de binnenkant van de Cyclonic Cassette schoon om fijn stof te verwijderen, dat zich aan de wanden van de Cyclonic Cassette kan hebben opgehoopt (R). € Verwijder overtollig water met een droge doek en laat de Cyclonic Cassette 24 uur lang volledig drogen. € Zodra u de Cyclonic Cassette heeft schoongemaakt en laten drogen, breng dan BE/NL de filters en de Cyclonic Cassette weer op hun plaats. Voor de beste prestaties raden wij u aan de filters van de stofzuiger elke maand schoon te maken. € Schuur de filters niet schoon en gebruik geen afwasmiddel of vaatwasser. € Verwijder overtollig water met een droge doek en laat de filters 24 uur lang volledig drogen (Y). € Nadat u de filters heeft schoongemaakt en laten drogen, plaatst u ze weer in hun oorspronkelijke positie in de stofzuiger. VERSTOPPINGEN UIT HET SYSTEEM VERWIJDEREN Als de stofzuiger merkbaar slechter zuigt, zie dan de twee punten hieronder: • Controleer of de Cyclonic Cassette vol is. € Als de Cyclonic Cassette niet vol is: • Heeft u de filters van de Cyclonic Cassette onlangs nog schoongemaakt?€ U kunt ook proberen om een verstopping in de slang te verwijderen door zachtjes in de slang te knijpen en hem voorzichtig heen en weer te buigen. € Controleer of de onderkant van de zuigmond vuil is en maak deze indien nodig schoon met het kierenmondstuk. Zie hoofdstuk “Verstoppingen uit het systeem verwijderen”. Vergeet niet: 1) Sommige tapijten kunnen statische elektriciteit veroorzaken. [. . . ] € Gebruik uw stofzuiger nooit wanneer de stekker of het netsnoer defect of beschadigd lijken te zijn. Om uw veiligheid niet in gevaar te brengen, mag de stofzuiger uitsluitend worden gerepareerd door een bevoegd onderhoudstechnicus van Hoover. € Laad de batterijen niet op, gooi ze nooit in het vuur en maak ze niet open, vanwege ontploffingsgevaar. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HOOVER TC 5235

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HOOVER TC 5235 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag