Gebruiksaanwijzing HOOVER STEAMJET SSN1700

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HOOVER STEAMJET SSN1700. Wij hopen dat dit HOOVER STEAMJET SSN1700 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HOOVER STEAMJET SSN1700 te teleladen.


HOOVER STEAMJET SSN1700 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1687 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HOOVER STEAMJET SSN1700

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Alles over uw stofzuiger De stofzuiger zelf Handvat Stoomuitlaatknop Stroomsnoer Bovenste snoerclip Aan-indicatielampje Aan/uit-schakelaar Op-indicatielampje (Blauw) Stoom klaar-indicatielampje (Groen) Vloerborstel Vloerkop Vloerborstel-ontgrendelpedaal Schoon water tank Textielpad (x2) Tapijtglijder Hardwaterfilter De stofzuiger monteren Neem alle onderdelen uit de verpakking. Steek de hendel in de romp van de reiniger totdat deze in positie vastklikt. [4] Het is belangrijk dat mag u nooit doen: •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  Laat de reiniger nooit onbeheerd achter terwijl deze is ingeschakeld. [. . . ] Haal de stekker van de reiniger uit het stopcontact en zorg ervoor dat het apparaat is afgekoeld. Stoomreiniging van harde vloeren - intensieve reiniging Gebruik de driehoekige vloerborstel op hardevloeren die grondige reiniging vereisen. We wijzen erop dat er geen zwabber is waarmee destoom rechtstreeks naar het oppervlak kan worden gestuurd om intenser tereinigen. : Veeg of stofzuig vóór het gebruik de vloer om alhet vuil en puin te verwijderen. Haal de vloerborstel van de vloerkop door op de ontgrendelpedaal aan de achterkant te drukken. Na een paar seconden zal het groene Stoom klaar-lampje oplichten, wat aangeeft dat de reiniger klaar is voor gebruik. Laat de reiniger achterover leunen door een voet op de vloerborstel te zetten en de romp richting de vloer de laten zakken. [10] Beweeg de reiniger langzaam heen en weer en geef daarbij speciale aandacht aan de stukken die intensief worden gebruikt. Haal de stekker van de reiniger uit het stopcontact en zorg ervoor dat het apparaat is afgekoeld. indien noodzakelijk , verwijder de tapijtglijder en trek vervolgens de textielpad los van de onderkant. [17] Was de textielpad in de wasmachine met een mild wasmiddel op een maximumtemperatuur van 40°C. BELANGRIJK: Gebruik geen bleekmiddel of wasverzachter bij het wassen van de textielpad. : Veeg of stofzuig vóór het gebruik de vloer om alhet vuil en puin te verwijderen. BELANGRIJK: Gebruik de reiniger niet zonder een textielpad op de vloerkop. Als u woont in een gebied met hard water zal het filter met de tijd verkleuren. Afhankelijk van de hardheid van het water en de frequentie van het gebruik dient het filter elke 6 maanden te worden verwisseld. [. . . ] Voor meer informatie over verwerking, hergebruik en recycling van dit product, kunt u contact opnemen met uw lokale overheid, uw afvalverwerkingsbedrijf of de winkel waar u het product heeft gekocht. U kunt dan gefilterd water gebruiken of u dient defiltercassette vaker te vervangen. Als de stoom erg zwak is, controleer dan hetstoomgaatje, u kunt het ontkalken door zo nodig een klein voorwerp in hetstoomgaatje te steken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HOOVER STEAMJET SSN1700

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HOOVER STEAMJET SSN1700 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag