Gebruiksaanwijzing HOOVER SENSORY DUST MANAGER CYCLONIC

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HOOVER SENSORY DUST MANAGER CYCLONIC. Wij hopen dat dit HOOVER SENSORY DUST MANAGER CYCLONIC handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HOOVER SENSORY DUST MANAGER CYCLONIC te teleladen.


HOOVER SENSORY DUST MANAGER CYCLONIC : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (812 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HOOVER SENSORY DUST MANAGER CYCLONIC

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Zorg ervoor dat u de instructies volledig begrijpt, voordat u de stofzuiger in gebruik neemt. dit toestel is dubbel geïsoleerd en hoeft niet te worden geaard. Belangrijk: De draden in het netsnoer zijn gekleurd volgens de volgende code: Blauw ­ Neutraal Bruin ­ Fase Stekker met 13 amp. [. . . ] Gebruik het handvat om de Cyclonic Cassette naar de vuilnisbak te dragen (O). Houd de Cyclonic Cassette stevig vast en keer de inhoud om in de vuilnisbak. Schud indien nodig met de Cyclonic Cassette of gebruik een borstel om resterend vuil te verwijderen (Q en R). Sluit de Cyclonic Cassette door het deksel op de achterste geleiders van het reservoir te plaatsen en dan stevig dicht te drukken. Voor de beste prestaties, raden wij u aan om de filters van de Cyclonic Cassette elke maand te reinigen, zodat zelfs het fijnste stof wordt verwijderd. Om de Cyclonic Cassette te reinigen en dus de prestaties van de stofzuiger te optimaliseren, volgt u de eenvoudige stappen hieronder: · Klop de Cyclonic Cassette uit om grof vuil te verwijderen (Q), zoals beschreven in "De Dust Manager Cyclonic Cassette legen. " · Borstel de binnenkant van de Cyclonic Cassette schoon om fijn stof te verwijderen, dat zich aan de wanden van de Cyclonic Cassette kan hebben opgehoopt (R). Verwijder overtollig water met een droge doek en laat de Cyclonic Cassette 24 uur lang volledig drogen. Zodra u de Cyclonic Cassette heeft schoongemaakt en laten drogen, breng dan Voor de beste prestaties raden wij u aan de filters van de stofzuiger elke maand schoon te maken. Schuur de filters niet schoon en gebruik geen afwasmiddel of vaatwasser. Verwijder overtollig water met een droge doek en laat de filters 24 uur lang volledig drogen (Y). Nadat u de filters heeft schoongemaakt en laten drogen, plaatst u ze weer in hun oorspronkelijke positie in de stofzuiger. Als de stofzuiger merkbaar slechter zuigt, zie dan de twee punten hieronder: · Heeft u de filters van de Cyclonic Cassette onlangs nog schoongemaakt?U kunt ook proberen om een verstopping in de slang te verwijderen door zachtjes in de slang te knijpen en hem voorzichtig heen en weer te buigen. [. . . ] ACCESSOIRES: Vermeld bij bestelling van accessoires de volgende bestelnummers: · Garantieverklaring De garantievoorwaarden voor dit toestel worden bepaald door onze vertegenwoordiger in het land waar het toestel wordt verkocht. Bijzonderheden omtrent deze voorwaarden zijn verkrijgbaar bij de dealer bij wie het toestel is gekocht. Wanneer u aanspraak wilt maken op deze garantie, dan moet u het verkoop- of ontvangstbewijs voorleggen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HOOVER SENSORY DUST MANAGER CYCLONIC

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HOOVER SENSORY DUST MANAGER CYCLONIC zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag