Gebruiksaanwijzing HOOVER SC 142

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HOOVER SC 142. Wij hopen dat dit HOOVER SC 142 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HOOVER SC 142 te teleladen.


HOOVER SC 142 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4149 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HOOVER SC 142

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Zorg ervoor dat u de instructies volledig begrijpt, voordat u het toestel gaat gebruiken. ELEKTRISCHE VOORSCHRIFTEN Dit toestel van Hoover wordt geleverd met een dubbel geïsoleerde batterijlader die uitsluitend geschikt is voor een stopcontact van 230V (UK 240V). [. . . ] Zorg ervoor dat de spanningswaarde zoals vermeld op het etiket van de lader overeenkomt met de spanning op uw stopcontact. Zuigmond voor tapijt & harde vloer UW STOFZUIGER KLAARMAKEN VOOR GEBRUIK D Houd het stofzuigerhuis en de zuigmond recht tegenover elkaar en druk de zuigmond stevig in het stofzuigerhuis, totdat de onderdelen vastklikken. OPMERKING: Om de zuigmond weer te verwijderen, drukt u op de ontgrendelknop 8 en trekt de zuigmond uit het stofzuigerhuis. E OPMERKING: Voor het opbergen van de stofzuiger kunt u het handvat weer omlaag duwen zodra u de ontgrendelknop 3 van het handvat heeft ingedrukt. lADEN OPMERKING: Voor het opladen van de stofzuiger mag u uitsluitend gebruik maken van de bijgeleverde lader. BELANGRIJK: Voordat u de stofzuiger voor de eerste maal gebruikt, moet u hem 24 uur lang opladen. pLAATS de stofzuiger na gebruik op het laadstation om de batterijen op te laden. Laat de batterijen af en toe helemaal leeglopen om de levensduur ervan te maximaliseren. Batterijen wegwerpen aan het einde van hun levensduur Wanneer de NiMH batterijen hun lading niet langer kunnen vasthouden, dan moet u ze uit het toestel verwijderen en op verantwoorde wijze weggooien. Neem het product van het laadstation, verwijder de twee schroeven aan de achterkant van de stofzuiger naast het luchtuitlaatrooster en verwijder het batterijdeksel. Vraag uw lokale verkoper waar u de batterijen op verantwoorde wijze kunt weggooien of lever ze in bij een erkende Hoover-dealer. GARANTIEVERKLARING U heeft gedurende 24 maanden vanaf de aankoopdatum volledige garantie op uw nieuwe toestel tegen elektrische/mechanische defecten. [. . . ] GARANTIEVERKLARING U heeft gedurende 24 maanden vanaf de aankoopdatum volledige garantie op uw nieuwe toestel tegen elektrische/mechanische defecten. Deze garantie geldt niet in geval van: a) Defecten die zijn veroorzaakt door onjuiste installatie, verkeerd gebruik of beschadiging van het toestel. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HOOVER SC 142

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HOOVER SC 142 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag