Gebruiksaanwijzing HOOVER S 555

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HOOVER S 555. Wij hopen dat dit HOOVER S 555 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HOOVER S 555 te teleladen.


HOOVER S 555 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1468 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HOOVER S 555

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] BELANGRIJK: De individuele draden in het hoofdsnoer zijn gekleurd in overeenstemming met de volgende code: · Deze stofzuiger mag alleen worden gebruikt voor de werkzaamheden waarvoor deze is bedoeld, zoals beschreven in deze instructies. Overtuig u ervan dat u deze goed hebt begrepen, alvorens het apparaat te gebruiken. [. . . ] KRACHTZUIGER (5) Bij gebruik van de krachtzuigmond, dient de «krachtzuigstekker» te worden aangesloten op het contact aan de achterkant van de stofzuiger (achter het bedieningspaneel). SCHOUDERBAND (6) a) Verwijder de zuigmond en schuif een uiteinde van de schouderband over de buis aan de onderkant van de stofzuiger. Schuif de band tot voorbij het grendellipje en draai de band zoals getoond. Bevestig het andere uiteinde van de schouderband met de clip aan de bovenkant van de stomp van dit handvat. BELANGRIJK: Schakel de stofzuiger uit en haal de stekker uit het stopcontact voordat de papieren zak wordt vervangen of de filters worden verwijderd. MONDSTUKKEN (3) g) Zuigmond voor vloerbedekking/vloeren: druk op het pedaal, zodat de borstels de harde vloer raken. L) Krachtzuigmond*: voor diep reinigen van vloerbedekking met een groot oppervlak. DE STOFZAK VERV ANGEN (7) De stofzakindicator wordt rood wanneer de stofzak vol is of moet worden vervangen. De stofzakindicator geeft de inhoud van de stofzak alleen goed weer wanneer de zuigkrachtinstelling in de hoogste stand staat (helemaal naar rechts). Breng de nieuwe zak aan door eerst de hoeken van de zak terug te vouwen en de flap te sluiten, zoals getoond. Plaats de nieuwe zak in de stofzakruimte vóór de lipjes, zoals getoond. Druk vervolgens de kraag over de inlaatopening van de slang, totdat hij op zijn plaats klikt. [. . . ] Het symbool op dit product geeft aan dat het niet mag worden beschouwd als huishoudelijk afval. In plaats hiervan moet u het inleveren bij een inzamelpunt voor het recyclen van elektrische en elektronische apparatuur. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HOOVER S 555

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HOOVER S 555 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag