Gebruiksaanwijzing HOOVER JIVE SJ60WWR6

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HOOVER JIVE SJ60WWR6. Wij hopen dat dit HOOVER JIVE SJ60WWR6 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HOOVER JIVE SJ60WWR6 te teleladen.


HOOVER JIVE SJ60WWR6 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2497 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HOOVER JIVE SJ60WWR6

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] zUIG GEEN vloeistoffen , harde of scherpe voorwerpen , lucifers , smeulende as , sigarettenpeuken of soortgelijke voorwerpen op. ZUIG GEEN producten met oplosmiddelen of (dampen van) brandbare vloeistoffen op, zoals reinigingsmiddelen, benzine, etc. [. . . ] Tijdens het laden moet de aan/uit-schakelaar op ‘Uit’ staan. Als de bedrijfstijd na herhaaldelijk gebruik afneemt, laat de kruimelzuiger dan aanstaan totdat hij vanzelf stopt en laad hem vervolgens 24 uur lang op. Belangrijk: Laad de batterijen nooit op bij temperaturen boven 37°C of onder 0°C. uW KRUIMELZUIGER GEBRUIKEN GEBRUIK: Neem de kruimelzuiger van het laadstation , schuif de aan-/ uit schakelaar op de stand ‘Aan’. Leeg de kruimelzuiger en reinig de filter na elk gebruik of wanneer het toestel vol is. HULPSTUKKEN KIERENMONDSTUK Om het te gebruiken, verwijder het kierenmondstuk van de stofvanger [4] en pas dan het kierenmondstuk op de sproeikop om hoeken en moeilijk te bereiken gebieden te reinigen. Houd het stofreservoir boven de vuilnisbak en verwijder de filter voorzichtig. Borstel stof en vuil uit de filter of schud de filter uit in de vuilnisbak. U kunt de filter in warm zeepsop reinigen, maar zorg er wel voor dat hij volledig droog is voordat u hem weer aanbrengt in de kruimelzuiger. Gebruik geen schoonmaakmiddelen en zorg ervoor dat het HEPA-filter* helemaal droog is voordat u dit terug plaatst in de stofzuiger. [. . . ] Details omtrent deze voorwaarden kunnen worden verkregen van de dealer waar het apparaat werd gekocht. De rekening of het ontvangstbewijs dient voorgelegd te worden wanneer u aanspraak wilt maken op garantie. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HOOVER JIVE SJ60WWR6

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HOOVER JIVE SJ60WWR6 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag