Gebruiksaanwijzing HOOVER JIVE SJ48WWE6

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HOOVER JIVE SJ48WWE6. Wij hopen dat dit HOOVER JIVE SJ48WWE6 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HOOVER JIVE SJ48WWE6 te teleladen.


HOOVER JIVE SJ48WWE6 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2497 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HOOVER JIVE SJ48WWE6

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Filtro de tela - T110 35601348 Filtro HEPA - T111 35601349 NEDERLANDS LEES DEZE INSTRUCTIES GRONDIG DOOR De kruimelzuiger moet worden gemonteerd en mag uitsluitend worden gebruikt voor het beoogde doel, zoals beschreven in deze gebruikershandleiding. Denk aan uw veiligheid: Dit toestel kan gebruikt worden door kinderen vanaf 8 jaar en ouder en personen met verminderde lichamelijke, zintuiglijke of mentale capaciteiten of een gebrek aan ervaring of kennis indien ze toezicht of onderricht gehad hebben betreffende het veilig gebruik van het toestel en het begrip van de gevaren in kwestie. Reinigings-en gebruikersonderhoud mogen niet uitgevoerd worden door kinderen zonder toezicht. [. . . ] Om het toestel netjes op te bergen kunt u het overtollige snoer aan de achterkant van het laadstation opwikkelen en het benodigde stuk snoer langs de zij- of onderkant naar het stopcontact leiden. Steek de schroeven in de gaten en schroef het laadstation vast, zodat het stevig aan de wand is bevestigd. Houd de kruimelzuiger vast bij het handvat en duw hem stevig op zijn plaats op het laadstation. Let erop dat het rode lampje brandt om aan te geven dat de batterij wordt geladen. Andere opslagmethoden zijn : het apparaat vasthaken met behulp van de opslaghaak, of de adapter aanpassen om het toestel rechtop te plaatsen. Tijdens het laden moet de aan/uit-schakelaar op ‘Uit’ staan. Als de bedrijfstijd na herhaaldelijk gebruik afneemt, laat de kruimelzuiger dan aanstaan totdat hij vanzelf stopt en laad hem vervolgens 24 uur lang op. Belangrijk: Laad de batterijen nooit op bij temperaturen boven 37°C of onder 0°C. uW KRUIMELZUIGER GEBRUIKEN GEBRUIK: Neem de kruimelzuiger van het laadstation , schuif de aan-/ uit schakelaar op de stand ‘Aan’. Leeg de kruimelzuiger en reinig de filter na elk gebruik of wanneer het toestel vol is. HULPSTUKKEN KIERENMONDSTUK Om het te gebruiken, verwijder het kierenmondstuk van de stofvanger [4] en pas dan het kierenmondstuk op de sproeikop om hoeken en moeilijk te bereiken gebieden te reinigen. Houd het stofreservoir boven de vuilnisbak en verwijder de filter voorzichtig. Borstel stof en vuil uit de filter of schud de filter uit in de vuilnisbak. U kunt de filter in warm zeepsop reinigen, maar zorg er wel voor dat hij volledig droog is voordat u hem weer aanbrengt in de kruimelzuiger. Gebruik geen schoonmaakmiddelen en zorg ervoor dat het HEPA-filter* helemaal droog is voordat u dit terug plaatst in de stofzuiger. Plaats de filter weer in het stofreservoir en plaats het stofreservoir weer op het toestel. [. . . ] GARANTIEVERKLARING De garantievoorwaarden voor dit apparaat zijn zoals vastgelegd door onze vertegenwoordiger in het land waarin het verkocht is. Details omtrent deze voorwaarden kunnen worden verkregen van de dealer waar het apparaat werd gekocht. De rekening of het ontvangstbewijs dient voorgelegd te worden wanneer u aanspraak wilt maken op garantie. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HOOVER JIVE SJ48WWE6

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HOOVER JIVE SJ48WWE6 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag