Gebruiksaanwijzing HOOVER HVNP 38871

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HOOVER HVNP 38871. Wij hopen dat dit HOOVER HVNP 38871 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HOOVER HVNP 38871 te teleladen.


HOOVER HVNP 38871 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (432 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HOOVER HVNP 38871

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Um die Griffe nach der anderen Richtung auszurichten: Nehmen Sie die Zierkappen an der rechten Seite der Türen ab. Para invertir el sentido de las asas: quite las tapas exteriores situadas el la parte derecha de las puertas. [. . . ] A continuación, coloque las tapas externas en la parte izquierda de las puertas. Wane: W wysokiej temperaturze otoczenia urzdzenie moe dziala bez przerwy, a w tylnej czci zamraarki moe odklada si warstwa lodu. Open de bovenste deur van de koelkast om toegang tot het bedieningspaneel te krijgen. Draai de knop op de stand "0" om het apparaat uit te schakelen. Het groene lampje "AAN" geeft aan dat het apparaat ingeschakeld is. Dit lampje licht op, ondanks de knopinstelling, tenzij de knop op 0 is ingesteld. Draai de knop op de stand "0" om het apparaat uit te schakelen. Het diepvriescompartiment hoeft niet ontdooid te worden omdat het apparaat is voorzien van een automatisch systeem dat ijsvorming voorkomt (vorstvrij) Als u in geval van storingen contact van met onze Serviceafdeling opneemt, dient u de gegevens van het typeplaatje altijd op te geven. Belangrijk: Als de kamertemperatuur relatief hoog is kan het zijn dat het apparaat voortdurend werkt en er ijsafzetting op de achterkant van het koelkastcompartiment gevormd zal worden. Om de deuren op een andere manier te openen, volgt u de instructies die zijn gegeven met betrekking tot het type hang- en sluitwerk waarvan uw product werd gemaakt. Leg het apparaat plat op de grond of houd hem onder een hoek van 45°, om de handeli ngen aan de onderkant makkelijker te kunnen uitvoeren. Verwijder de onderrand door de drie beschermingsdopjes eruit te wippen en de bijbehorende schroeven los te draaien. Bevestig het scharnier linksboven (bevindt zich in de set met accessoires). Monteer opnieuw de scharnieren en deuren door van beneden naar boven te werken, Monteer het paneel door hem vast te zetten met de schroeven en de dopjes. [. . . ] Monteer opnieuw de scharnieren en deuren door van beneden naar boven te werken, Monteer het paneel door hem vast te zetten met de schroeven en de dopjes. Voor het verplaatsen van de handvatten: verwijder de dopjes aan de rechterkant van de deuren. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HOOVER HVNP 38871

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HOOVER HVNP 38871 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag