Gebruiksaanwijzing HOOVER HVNP 38851

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HOOVER HVNP 38851. Wij hopen dat dit HOOVER HVNP 38851 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HOOVER HVNP 38851 te teleladen.


Mode d'emploi HOOVER HVNP 38851
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HOOVER HVNP 38851

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Función recomendada para las aves, la repostería, los pescados, las verduras. Éxito seguro con las parrilladas, las brochetas y los gratinados. Se requiere un precalentamiento para las carnes rojas pero no para las carnes blancas. Ideal para las cocciones de volumen grueso, piezas enteras como cerdo asado, las aves, etc. [. . . ] Tijdens het gebruik van de ovenfuncties, en als de deur wordt geopend, zal de verlichting aan blijven. 2-Als de minuten gaan knipperen kunt u de centrale knop richting "-" of "+" draaien om de minuten in te stellen. Druk op de centrale knop om de nieuwe instelling te bevestigen. 3-Als daarna de uren gaan knipperen kunt u de centrale knop richting "-" of "+" draaien om de uren in te stellen. Druk daarna opnieuw op de centrale knop om de nieuwe instelling te bevestigen. 4-Draai de bedieningsknop terug naar de -stand, de tijd is nu ingesteld. U kunt echter ook een andere taal kiezen. Om de geselecteerde taal te wijzigen, gaat u als volgt te werk: 1 - Draai de functiekiezer (linkerknop) op het 'licht' symbool. 2 - Druk op de middelste knop en houd de knop +/- 3 seconden ingedrukt. op het bedieningspaneel ziet u 'English'. Draai aan de knop tot de gewenste taal in het scherm staat en druk op dezelfde centrale knop om uw keuze te bevestigen. Grillen is ideaal voor gerechten met een fors volume zoals ham of gevogelte. Plaats het te grillen gerecht in het midden van het rooster op het middelste niveau. schuif de lekbak onder het rooster om de vleessappen op te vangen. Zorg dat het voedsel niet te dicht tegen het grillelement ligt, en draai het vlees halverwege de kooktijd om. DRAAISPIT Invoering weerstand grill en motor draaispit, dient om aan het spit te braden. DRAAISPIT + WAAIER gebruikt de bovenste weerstand, de waaier, plus het draaispit waardoor de te bereiden producten ronddraaien. Deze functie is identiek aan bovengenoemde functie, maar voorkomt bovendien door de waaier dat het voedsel uitdroogt. 2- Draai aan de centrale knop tot u de gewenste kookmethode in het scherm ziet staan. Druk op de centrale knop om uw keuze te bevestigen. U ziet in het scherm welke verwarmingselementen er bij deze kookmethode worden gebruikt. 3- De standaardtemperatuur die bij deze kookmethode hoort staat in het scherm. [. . . ] Ook abnormale hoeveelheden vet kunnen vlam vatten onder invloed van de zeer hoge temperaturen die vrijkomen bij de pyrolyse. Tijdens de pyrolysecyclus wordt de indicator Deurvergrendeling verlicht, wordt de deur geblokkeerd en wordt de verkoelingswaaier ingeschakeld. De indicator van de temperatuurstijging knippert totdat de pyrolysetemperatuur wordt bereikt, en gaat vervolgens continu branden. De start van de pyrolyse kan worden vertraagd door een tijd voor het einde van de cyclus te kiezen (met het oog op een energiebesparing volgens de verschillende uurtarieven). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HOOVER HVNP 38851

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HOOVER HVNP 38851 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag