Gebruiksaanwijzing HOOVER HL 3589

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HOOVER HL 3589. Wij hopen dat dit HOOVER HL 3589 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HOOVER HL 3589 te teleladen.


HOOVER HL 3589 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (643 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HOOVER HL 3589

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Öffnen Sie die Kühlschranktür und heben Sie die Abdeckung des Behälters an. [. . . ] Plaats een glas in het midden onder de dispenserunit en druk op de knop totdat het glas met de gewenste hoeveelheid drank gevuld is. Voor hygiënische en reinigingsdoeleinden kan de gekoelde dranken dispenser eenvoudig uit elkaar genomen worden. NB: Vóórdat u de dispenser de eerste keer in gebruik neemt, adviseren wij u ieder onderdeel ervan grondig te reinigen. Zo bent u er zeker van dat eventueel aanwezige verontreiniging verwijderd is. Bovendien adviseren wij u, iedere keer dat u een andere soort drank in het reservoir wilt doen, om het gehele systeem grondig te reinigen. Het reservoir en de dispenserunit dient u niet bij hoge temperaturen te reinigen. NB: Let er bij het verwijderen van de dispenserunit op, dat er zich mogelijk nog een gedeelte van de drank in de unit bevindt. Bij het in elkaar zetten van de toevoerunit dient u erop te letten dat de richel aansluit op de schuifgeleiding. [. . . ] Indien eventueel achtergebleven verontreiniging verhindert dat de vloeistof in de leiding stroomt, kunt u ook alleen de toevoerunit uit elkaar nemen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HOOVER HL 3589

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HOOVER HL 3589 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag