Gebruiksaanwijzing HOOVER HDP 3480

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HOOVER HDP 3480. Wij hopen dat dit HOOVER HDP 3480 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HOOVER HDP 3480 te teleladen.


HOOVER HDP 3480 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5278 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HOOVER HDP 3480

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Conformiteitsverklaring: Deze apparatuur is, met betrekking tot de delen bestemd om in aanraking te komen met voedingsmiddelen, in overeenstemming met de Richtlijn 89/109/EEG en de uitvoeringswet n. Het apparaat is in overeenstemming met de Europese richtlijnen 2004/108/EC en 2006/95/EC en daarop volgende wijzigingen. [. . . ] Het apparaat werkt correct binnen de onderstaande omgevingstemperaturen: +10 +32°C voor klimaatklasse SN +16 +32°C voor klimaatklasse N +18 +38°C voor klimaatklasse ST +18 +43°C voor klimaatklasse T +16 +38°C voor klimaatklasse N/ST (Zie gegevensplaatje van het product) Voor een hogere energiebesparing raden we u aan te handelen als volgt: - Zet geen warm voedsel in de koelkast. - Voor een correcte luchtcirculatie mogen de voedingsmiddelen niet te dicht op elkaar worden gestapeld. - Zorg dat de voedingsmiddelen niet met de achterwand in aanraking komen. - Het is raadzaam om bij stroom uitval de deur van de koelkast niet te openen. De koelkast maakt tijdens de werking geluiden die absoluut normaal zijn en die u zou kunnen horen, zoals bijvoorbeeld: een licht GEBROM, GEGORGEL, GERUIS EN GEPIEP, zacht GEKLOP of GETIK. Laat bij het installeren altijd een ruimte over tussen het apparaat en andere meubelen of huishoudelijke apparaten. Breng geen wijzigingen aan op de stekker en gebruik geen adapters of verlengsnoeren. Indien uw koelkast van roestvrij staal vervaardigd is, dan is hij voorzien van een afneembare filmlaag aangebracht ter bescherming van het buitenoppervlak. Gebruik voor het verwijderen van deze laag nooit scherpe voorwerpen, daar deze het staal zouden kunnen beschadigen. Wanneer uw product, nadat u de instructies heeft opgevolgd, toch nog een irritant geluid blijft maken (anders dan het geluid van een normaal functionerend apparaat), neem dan contact op met de technische support service. Correct uitgevoerd onderhoud garandeert een lange levensduur van het apparaat Vergeet niet vóór iedere handeling de stekker uit het stopcontact te halen. Voor een optimale conservering van smaak en geur, voedingswaarde en versheid van de voedingsmiddelen wordt aanbevolen deze volgens de op de onderstaande figuur aangegeven wijze op te slaan in het koelgedeelte. Het is verstandig de buitenkant van de koelkast op gezette tijden met een vochtige doek schoon te maken en de binnenkant met een oplossing van natriumbicarbonaat. Vermijd het gebruik van schuurmiddelen Tegen de achterwand van de koelkast bevindt zich in het midden een afvoeropening voor het dooiwater: het is van belang dat deze opening niet verstopt raakt en regelmatig wordt schoongehouden. [. . . ] Neem als het probleem voortduurt contact op met onze Technische serviceverlening. Geef daarbij het typenummer en het volledige serienummer van de koelkast op, die op het plaatje staan. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HOOVER HDP 3480

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HOOVER HDP 3480 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag