Gebruiksaanwijzing HOOVER HCNP 3876

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HOOVER HCNP 3876. Wij hopen dat dit HOOVER HCNP 3876 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HOOVER HCNP 3876 te teleladen.


HOOVER HCNP 3876 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3446 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HOOVER HCNP 3876

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De , totaal frost free` producten hebben een ventilatiesysteem dat twee handmatig verstelbare openingen bevat. Het is aan te bevelen om de openingen gedeeltelijk of compleet open te houden. [. . . ] Het groene lampje "AAN" geeft aan dat het apparaat ingeschakeld is. Dit lampje licht op, ondanks de knopinstelling, tenzij de knop op 0 is ingesteld. Het preserveren van voedingsmiddelen is in alle compartimenten van de diepvriezer gegarandeerd Bij een aantal producten is er in het bovenste deel een gedeelte , (zie de Snelstartgids). MODEL MET SUPEROPTIE , draai de thermostaat naar rechts, op de stand SUPER, waarna het oranje lampje oplicht Plaats de in te vriezen voedingsmiddelen in de lade (zie Figuur 1). na 24 uur is het diepvriezen voltooid Daarom dient de thermostaat vervolgens op stand 2-3 ingesteld te worden. De SUPER-functie wordt na 26 uur automatisch door het systeem uitgeschakeld. Het typeplaatje geeft aan welke hoeveelheid voedingsmiddelen maximaal ingevroren kunnen worden (zie Figuur 3). BASISMODEL Plaats de in te vriezen voedingsmiddelen in de lade , het diepvriezen wordt op elke willekeurige stand gegarandeerd (zie Figuur 2). Bij het begin van het diepvriesproces en om te voorkomen dat het diepvriescompartiment uiterst koud wordt, kan het noodzakelijk zijn om de thermostaatknop 1 à 2 standen lager in te stellen. Voor een betere luchtcirculatie is het beter om wat ruimte tussen de voedingsmiddelen te bewaren en te voorkomen dat de openingen voor de luchtkoeling worden geblokkeerd. [. . . ] Draai de handvatten aan de linkerkant los, verplaats ze naar de rechterkant en zet vervolgens de dopjes op de linkerkant van de deuren. Zet het apparaat rechtop en wacht twee uur voordat u het weer inschakelt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HOOVER HCNP 3876

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HOOVER HCNP 3876 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag