Gebruiksaanwijzing HOOVER FREESPACE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HOOVER FREESPACE. Wij hopen dat dit HOOVER FREESPACE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HOOVER FREESPACE te teleladen.


HOOVER FREESPACE : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (768 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   HOOVER FREESPACE MANUAL 2 (970 ko)
   HOOVER FREESPACE MANUAL 03-2008 (970 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HOOVER FREESPACE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] ELEKTRISCHE VOORSCHRIFTEN Dit toestel van Hoover wordt geleverd met een dubbel geïsoleerde batterijlader die uitsluitend geschikt is voor een stopcontact van 230V (UK 240V). Zorg ervoor dat de spanningswaarde zoals vermeld op het etiket van de lader overeenkomt met de spanning op uw stopcontact. [. . . ] Zorg ervoor dat de spanningswaarde zoals vermeld op het etiket van de lader overeenkomt met de spanning op uw stopcontact. Zuigmond voor tapijt & harde vloer UW STOFZUIGER KLAARMAKEN VOOR GEBRUIK D Houd het stofzuigerhuis en de zuigmond recht tegenover elkaar en druk de zuigmond stevig in het stofzuigerhuis, totdat de onderdelen vastklikken. OPMERKING: Om de zuigmond weer te verwijderen, drukt u op de ontgrendelknop 8 en trekt de zuigmond uit het stofzuigerhuis. E OPMERKING: Voor het opbergen van de stofzuiger kunt u het handvat weer omlaag duwen zodra u de ontgrendelknop 3 van het handvat heeft ingedrukt. lADEN OPMERKING: Voor het opladen van de stofzuiger mag u uitsluitend gebruik maken van de bijgeleverde lader. BELANGRIJK: Voordat u de stofzuiger voor de eerste maal gebruikt, moet u hem 24 uur lang opladen. pLAATS de stofzuiger na gebruik op het laadstation om de batterijen op te laden. Laat de batterijen af en toe helemaal leeglopen om de levensduur ervan te maximaliseren. Batterijen wegwerpen aan het einde van hun levensduur Wanneer de nikkelcadmiumbatterijen hun lading niet langer kunnen vasthouden, dan moet u ze uit het toestel verwijderen en op verantwoorde wijze weggooien. Neem het product van het laadstation, verwijder de twee schroeven aan de achterkant van de stofzuiger naast het luchtuitlaatrooster en verwijder het batterijdeksel. Vraag uw lokale verkoper waar u de batterijen op verantwoorde wijze kunt weggooien of lever ze in bij een erkende Hoover-dealer. GARANTIEVERKLARING De garantievoorwaarden voor dit toestel worden bepaald door onze vertegenwoordiger in het land waar het toestel wordt verkocht. [. . . ] Vraag uw lokale verkoper waar u de batterijen op verantwoorde wijze kunt weggooien of lever ze in bij een erkende Hoover-dealer. GARANTIEVERKLARING De garantievoorwaarden voor dit toestel worden bepaald door onze vertegenwoordiger in het land waar het toestel wordt verkocht. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HOOVER FREESPACE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HOOVER FREESPACE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag