Gebruiksaanwijzing HOOVER FJ180WV2 FREEJET

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HOOVER FJ180WV2 FREEJET. Wij hopen dat dit HOOVER FJ180WV2 FREEJET handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HOOVER FJ180WV2 FREEJET te teleladen.


HOOVER FJ180WV2 FREEJET : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4047 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HOOVER FJ180WV2 FREEJET

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De basis van de oplader is dubbel geïsoleerd en mag niet worden geaard. Elektrische eisen Dit Hoover apparaat wordt geleverd met een dubbel geïsoleerde batterijlader die alleen geschikt is voor gebruik in een 230V (240V voor GB) wandcontactdoos. Zorg ervoor dat de aanduiding op de oplader overeenkomt met uw netspanning. [. . . ] Lijn het mondstuk uit met het hoofdframe en druk hem stevig in het frame totdat het mondstuk op zijn plaats klikt [5]. Laad uw schoonmaakapparaat voor 24 uur up voordat u hem de eerste keer gebruikt. Als de werktijd na herhaald gebruik korter wordt, laat dan het schoonmaakapparaat draaien tot hij zelf stopt, en laad dan op voor 24 uur. Druk op de Push and Go knop en til de in de hand gehouden eenheid uit het hoofdframe. [6] Schakel het in de hand gehouden schoonmaakapparaat in door op de Aan/Uit knop te drukken. [2M] Accessoires Spleet hulpstuk en afstofborstel Beide hulpstukken zijn opgeborgen aan de achterzijde van de oplader. Onderhoud schoonmaakapparaat De stofcontainer leegmaken Houd de eenheid boven de afvalemmer en trek aan de trekker zak legen om de stofcontainer direct te legen. Geef de in de hand gehouden eenheid vrij van het hoofdframe van het schoonmaakapparaat. Druk op de knop toegang tot filter en verwijder het handvatgedeelte van de stofcontainer. Zet de in de hand gehouden eenheid weer in elkaar en maak hem terug vast aan het hoofdframe. Opmerking: Gebruik geen heet water of zeep wanneer u de filters schoonmaakt. Plaats, in het onwaarschijnlijke geval dat de filters beschadigen, een authentiek Hoover vervangend onderdeel. [11] Lus de riem rond de nieuwe agitator en plaats deze in de originele positie. Batterijafvoer na verloop van de levensduur Als het schoonmaakapparaat moet worden afgevoerd, moeten de batterijen worden verwijderd. Gebruikte batterijen moeten worden ingeleverd op een innamepunt en niet in het huisafval worden gedaan. BELANGRIJK: Zorg er altijd voor dat u de batterijen volledig ontlaadt voordat u ze verwijdert. [. . . ] Neem, voor meer informatie over de behandeling, terugwinning en recycling van dit product, a. Contact op met uw plaatselijk gemeentekantoor, uw huisafvalverwerker of de winkel waar u dit product heeft gekocht. Uw garantie De garantievoorwaarden voor dit apparaat zijn zoals aangegeven door uw vertegenwoordiger in het land waar hij wordt verkocht. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HOOVER FJ180WV2 FREEJET

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HOOVER FJ180WV2 FREEJET zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag