Gebruiksaanwijzing HOOVER FJ144R2 FREEJET

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HOOVER FJ144R2 FREEJET. Wij hopen dat dit HOOVER FJ144R2 FREEJET handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HOOVER FJ144R2 FREEJET te teleladen.


HOOVER FJ144R2 FREEJET : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1872 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HOOVER FJ144R2 FREEJET

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Gebruik alleen hulpmiddelen die door Hoover worden geadviseerd of geleverd. De basis van de oplader is dubbel geïsoleerd en mag niet worden geaard. Elektrische vereisten Dit Hoover-apparaat is voorzien van een dubbel geïsoleerde batterijoplader, die alleen geschikt is om in een 230V (UK 240V) stopcontact te steken. [. . . ] : Voor opnieuw opladen, gebruik alleen de oplader die bij uw reiniger is bijgeleverd. bELANGRIJK: Tijdens het opladen van de reiniger moet de Aan/Uit-schakelaar op UIT staan. Als de werkingstijd na herhaaldelijk gebruik terugloopt, laat de reiniger dan draaien tot dat deze stopt en laad hem gedurende 24 uur op; doe dit iedere maand voor het beste resultaat. Bereid je reiniger voor voor gebruik door het parkeerslot op het mondstuk vrij te geven [5]. Schakel je reiniger aan door te drukken op de aan/uitschakelaar op de met de hand vastgehouden eenheid (J). Gebruik de mondstukmodus selecteerder om te veranderen tussen de tapijt- en harde vloer modus [6]. Om de kruimelzuiger te gebruiken, druk op de “Push and Go” knop om de kruimelzuiger te verwijderen van het hoofdlichaam [7]. De geleverde accessoires kunnen met de kruimelzuiger modus gebruikt worden [8]. ONDERHOUD STOFZUIGER Het stofreservoir legen Houd de kruimelzuiger over een afvalbak en haal de bak-legen trekker over om de stofcontainer te legen [9]. : Gebruik geen heet water of schoonmaakmiddelen voor het reinigen van de filters. In het onwaarschijnlijke geval dat de filters beschadigd raken, vervangt u ze door originele onderdelen van Hoover. Indien je je reiniger goed wil wegdoen, moet je de batterijen verwijderen. Gebruikte batterijen moeten naar een recyclagecentrum gebracht worden en niet in het afval van het huishouden geworpen worden. : Mocht u problemen ondervinden bij het demonteren van het apparaat, of voor nadere informatie omtrent verwerken, terugwinnen en recyclen van dit product, neem a. Contact op met uw plaatselijk gemeentehuis of afvalverwerkingsbedrijf. hOOVER RESERVEONDERDELEN EN VERBRUIKSARTIKELEN Gebruik uitsluitend originele reserveonderdelen van Hoover. [. . . ] Voor meer informatie over verwerking, hergebruik en recycling van dit product, kunt u contact opnemen met uw lokale overheid, uw afvalverwerkingsbedrijf of de winkel waar u het product heeft gekocht. dit product voldoet aan de Europese richtlijnen 2006/95/EC , 2004/108/EC en 2011/65/EC. Hoover Limited Pentrebach, Merthyr Tydfil, Mid Glamorgan CF48 4TU JOUW GARANTIE De garantievoorwaarden voor dit toestel worden bepaald door onze vertegenwoordiger in het land waar het toestel wordt verkocht. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HOOVER FJ144R2 FREEJET

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HOOVER FJ144R2 FREEJET zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag