Gebruiksaanwijzing HOOVER F 38 PQ

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HOOVER F 38 PQ. Wij hopen dat dit HOOVER F 38 PQ handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HOOVER F 38 PQ te teleladen.


HOOVER F 38 PQ : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2137 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HOOVER F 38 PQ

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Schuif de twee delen van de handgreep ineen en zorg ervoor dat de steunbout in de gaten valt (fig. Plaats de handgreep in het voetstuk aan de achterzijde van de kap en druk het vast in het gat totdat u een "klik" hoort (fig. [. . . ] Gebruik de boenkussens alleen nadat u het hele oppervlak eerst met de borstels heeft geboend. Om een goede werking van uw boenmachine te garanderen, moet u het stofniveau controleren en regelmatig de stoffen stofzak legen of de papieren stofzak vervangen. Open de ritssluiting volledig en verwijder de papieren stofzak door de kartonnen kraag van het luchtkanaal te trekken (fig. Breng een nieuwe papieren stofzak aan, zoals beschreven in de paragraaf "Papieren stofzak aanbrengen". Op deze modellen gaat er een rood lampje branden op wanneer de papieren stofzak moet worden vervangen. Keer de stoffen stofzak onderste boven en schud hem voorzichtig leeg (fig. We raden u aan om de zak met de hand te wassen in warm water met een mild schoonmaakmiddel. U kunt de borstels wassen in warm water met een mild schoonmaakmiddel. De kussens kunt u voorzichtig afborstelen met zeepsop en afvegen met een vochtige doek. Strijk de kussens plat en laat ze grondig drogen voordat u ze weer gebruikt. Om de borstels in goede staat te houden, moet u ze altijd verwijderen voordat u de boenmachine opbergt. 2) Is er een verstopping waardoor de zak-vol-indicator wordt geactiveerd tijdens gebruik? [. . . ] Vergeet niet het toestel uit te schakelen en de stekker uit het stopcontact te trekken voordat u het toestel gaat reinigen of onderhouden. 09026163) Grijze boenkussens (set van drie stuks): Grijze boenkussens (set van drie stuks). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HOOVER F 38 PQ

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HOOVER F 38 PQ zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag