Gebruiksaanwijzing HOOVER DVG 1122

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HOOVER DVG 1122. Wij hopen dat dit HOOVER DVG 1122 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HOOVER DVG 1122 te teleladen.


HOOVER DVG 1122 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1743 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HOOVER DVG 1122

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] " HOOVER SERVICE: Om de veilige en doeltreffende werking van het apparaat te verzekeren, adviseren wij om onderhoud of reparaties alleen door een erkende onderhoudsmonteur van Hoover uit te laten voeren. Draaiknop voor zuigkracht Handgreep Geïntegreerde handgreep van de Flexi buis Uittrekbare flexibele buis Stofborstel Lange buis voor kieren en spleten / smal mondstuk Deur zak Ontgredeling stofzakcompartiment Draaghendel / Activator accessoires mode Knop vloer stand Draaiende bovenste haak van de kabel Onderste snoerhaak Aansluiting voor power mondstuk Pre-motor filter Stofzak met hygiënische sluiting Uitlaatfilter Tapijt en vloermondstuk Pedaal voor selectie van oppervlak voor mondstuk Ontgrendeling stofzuiger ACCESSOIRES [1] T. [. . . ] [4b] Voor modellen uitgerust met de Grand Turbo zuigmond*: Bevestig het mondstuk aan het produkt op dezelfde manier als het tapijt- en vloermonstuk. Voor modellen uitgerust met de mini-turbozuigmond*: Ideaal voor het reinigen van zachte meubelen en voor het verwijderen van het haar van huisdieren. Als er zich blokkades voordoen dan de inspectiekap openen aan de onderkant. [5b] Bewaarruimte voor het snoer Wind het snoer om de twee snoerhaken. [6] de stofzuiger door in het midden van het component [13a] te drukken en haak het vervolgens van de basis af. [12b] Om terug te gaan naar de zuigstand voor vloeren, druk de knop van de vloer mode. BELANGRIJK - De stofzuiger dient, bij gebruik van de reinigingsinstrumenten, rechtop gehouden worden. Hij mag niet in de standalone-positie gebruikt worden zonder dat de gebruiker het product vasthoudt. Leg de stofzuigerop een plat oppervlak, trek de ontgrendel knop van de deur terug en verwijder de zuigzakdeur. Verwijder de stofzuigerzak, sluit de klep om de inhoud te sluiten en gooi het weg. Neem een nieuwe stofzuigerzak en plaats de hals in de zakruimte van de stofzuiger en draai het totdat het vast zit. Let op: dit produkt is voorzien van een mechanisme dat de sluiting van het deurtje voorkomt wanneer er geen stofzuigerzak geplaatst is. Opmerking: het kan zijn dat de stofzuigerzak menigmaal vervangen moet worden wanneer er materiaal als poeder en fijne stof opgezogen wordt of bij het zuigen van nieuwe tapijten. Leg de stofzuigerop een plat oppervlak, trek de ontgrendel knop van de deur terug en verwijder de zuigzakdeur. [. . . ] Het symbool op dit product geeft aan dat het niet mag worden beschouwd als huishoudelijk afval. In plaats daarvan moet u het inleveren bij een inzamelpunt voor het recyclen van elektrische en elektronische apparatuur. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HOOVER DVG 1122

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HOOVER DVG 1122 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag