Gebruiksaanwijzing HONEYWELL V5825B

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HONEYWELL V5825B. Wij hopen dat dit HONEYWELL V5825B handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HONEYWELL V5825B te teleladen.


HONEYWELL V5825B : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (430 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   HONEYWELL V5825B (557 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HONEYWELL V5825B

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Let op: De luchtwisselslangen moeten buiten de ruimte kunnen ontluchten als u de koelstand gebruikt. [. . . ] Let op: De warme lucht wisselslangen moeten binnen de kamer kunnen ontluchten als u de ontvochtigstand gebruikt, niet buiten de kamer zoals bij koelen. Let op: Door tegelijkertijd 3 seconden op de "+" and "-" -knoppen te drukken, wisselt het display tussen Fahrenheit en Celsius. Haal de batterijen uit de afstandsbediening als deze een maand of langer niet gebruikt wordt. Alle batterijen moeten tegelijkertijd worden vervangen, mix geen oude en nieuwe batterijen. [. . . ] Alle batterijen moeten tegelijkertijd worden vervangen, mix geen oude en nieuwe batterijen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HONEYWELL V5825B

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HONEYWELL V5825B zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag