Gebruiksaanwijzing HONEYWELL 43191680-005

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HONEYWELL 43191680-005. Wij hopen dat dit HONEYWELL 43191680-005 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HONEYWELL 43191680-005 te teleladen.


Mode d'emploi HONEYWELL 43191680-005
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HONEYWELL 43191680-005

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Let op dat het apparaat uitsluitend bestemd is voor het toepassingsgebied dat in de installatiehandleiding wordt aangegeven. Elk ander gebruik geldt als niet in overeenstemming met het doel waarvoor het is bestemd, waardoor de garantie vervalt. [. . . ] Laat storingen die de veiligheid kunnen aantasten direct verhelpen. Reactiedruk in de fabriek ingesteld op 2, 5, 3, 0, 4, 0, 6, 0, 8, 0 of 10, 0 bar Achteraf verstellen van de in de fabriek ingestelde reactiedruk is niet toegelaten en zonder vernieling van de veiligheidskap niet mogelijk -20. +160 °C aan ingangszijde inwendige schroefdraad 1/2", 3/4", aan uitgangszijde inwendige schroefdraad 1/2", 3/4", 1" Membraan-veiligheidskleppen van dit type zijn direct werkende veiligheidskleppen, waarbij de onder de klepkegel werkende openingskracht tegen een direct werkende mechanische kracht (veer) in werkt. Als de onder de klepkegel werkende openingskracht de veerkracht overschrijdt, dan wordt de klepkegel opgetild van de klepzitting en het medium afgeblazen. Bij het volgens de richtlijnen vereiste vermogen wordt bij een drukstijging van 10% boven de reactiedruk afgeblazen. Een exacte dichtheid moet bij een drukdaling van 20% onder de nominale reactiedruk bereikt zijn. Wij raden aan om vóór inbedrijfstelling van de installatie het leidingnet te doorspoelen Overeenkomstig DIN 1988, deel 8, moeten de hieronder genoemde maatregelen regelmatig worden uitgevoerd. Wij raden de exploitant aan om een onderhoudscontract af te sluiten met het installatiebedrijf. Interval: om de 6 maanden Verbrandingsgevaar door ontsnappende, hete vloeistof aan de afblaasopening. Functiecontrole door het reactievermogen te testen: tijdens het bedrijf van de installatie de veiligheidsklep openen door de kap kort te draaien. Na sluiten van de kap moet de klep weer sluiten en het aanwezige water volledig wegstromen. 2 Onderhoud Uit te voeren door een installatiebedrijf Interval: eenmaal per jaar Verbrandingsgevaar door ontsnappende, hete vloeistof aan de afblaasopening. [. . . ] 2 Onderhoud Uit te voeren door een installatiebedrijf Interval: eenmaal per jaar Verbrandingsgevaar door ontsnappende, hete vloeistof aan de afblaasopening. Als er sprake is van een functiestoring, dan kan door de klep meermaals te activeren en te openen en te sluiten geprobeerd worden om de storing te verhelpen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HONEYWELL 43191680-005

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HONEYWELL 43191680-005 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag