Gebruiksaanwijzing HONEYWELL 43191680-002

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HONEYWELL 43191680-002. Wij hopen dat dit HONEYWELL 43191680-002 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HONEYWELL 43191680-002 te teleladen.


Mode d'emploi HONEYWELL 43191680-002
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HONEYWELL 43191680-002

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] En let goed op de veiligheid en mogelijke gevaren 3. [. . . ] Elk ander gebruik geldt als niet in overeenstemming met het doel waarvoor het is bestemd. Houd er rekening mee dat alle montage-, ingebruikname-, onderhouds- en justagewerkzaamheden alleen mogen worden uitgevoerd door geautoriseerde vakmensen. Laat storingen die de veiligheid kunnen aantasten direct verhelpen. Installatie vloeit en bij temperaturen lager dan de gewenste waarde het water naar de verwarmingsketel wordt gevoerd. 2 Als verdeelklep: Vergeleken met de mengkraan, stroomt in de verdeelklep het water in omgekeerde richting en wel tegenovergesteld aan de op het klephuis aangegeven pijlrichting. Draai de instelknop totdat het gewenste temperatuurcijfer met het merkteken 8 overeenstemt. Behuizing van ontzinkingsbestendig messing Schroefverbindingen van messing Glijdelen van hoogwaardig kunststof, kalkafstotend Beschermdopje van doorzichtig kunstof Instelgreep van kunststof NBR afdichtingen Veren van roestvrij staal De plaatselijke voorschriften voor de juiste afvalrecycling resp. KB191 KB191-3/4 Koudwaterafsluiter wordt in de buisleiding ingebouwd en verhindert, dat op plaatsen waar water getapt wordt, koud water aan het warmwatermengsel wordt toegevoegd. [. . . ] KB191 KB191-3/4 Koudwaterafsluiter wordt in de buisleiding ingebouwd en verhindert, dat op plaatsen waar water getapt wordt, koud water aan het warmwatermengsel wordt toegevoegd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HONEYWELL 43191680-002

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HONEYWELL 43191680-002 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag