Gebruiksaanwijzing HECO VICTA SUB 25A BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HECO VICTA SUB 25A. Wij hopen dat dit HECO VICTA SUB 25A handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HECO VICTA SUB 25A te teleladen.


HECO VICTA SUB 25A BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (582 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HECO VICTA SUB 25ABROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Geachte klant, Allereerst hartelijk dank dat u gekozen heeft voor een HECO product. Door deze verstandige keuze bent u de eigenaar geworden van een kwaliteitsproduct dat wereldwijd erkend is. [. . . ] de netspanningkeuzeschakelaar is in de fabriek ingesteld op 230 V voor gebruik in Europa. Belangrijk: als de subwoofer in de 115 V-stand wordt aangesloten op een 230 V-net, wordt de ingebouwde versterker onherstelbaar verwoest!Zodra de subwoofer van de receiver een signaal ontvangt, schakelt hij automatisch van standby over op normaal bedrijf. Als de subwoofer een kwartier lang geen signaal heeft ontvangen, schakelt hij automatisch over op standby. Wij adviseren om de powerschakelaar op "Off" te zetten als het apparaat voor een langere tijd niet wordt gebruikt. Hiervoor heeft u een mono-cinch kabel nodig (behoort niet tot de omvang van de levering). NIVEAUREGELAAR (7) Met deze regelaar kunt u het geluidsniveau in het lagetonen bereik naar wens instellen. Belangrijk: draai de niveauregelaar tot de aanslag naar links (kleinste volume). Zet muziek aan en versterk het volume met de regelaar van de versterker tot dit de gewenste waarde heeft. Stel het lagetonenniveau met de niveauregelaar in op de gewenste waarde. SCHEIDINGSFREQUENTIEREGELAAR (8) Hiermee stelt u de hoogste frequentie in die de subwoofer kan weergeven. in combinatie met de rekluidsprekers dient de frequentie te worden ingesteld op 100 Hz ­ 150 Hz. [. . . ] Plaats nooit objecten met open vuur (zoals kaarsen) op de actieve subwoofer. Siga las instrucciones de manejo de su receptor/amplificador y las de los altavoces. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HECO VICTA SUB 25A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HECO VICTA SUB 25A zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag