Gebruiksaanwijzing HECO MUSIC COLORS 100

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HECO MUSIC COLORS 100. Wij hopen dat dit HECO MUSIC COLORS 100 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HECO MUSIC COLORS 100 te teleladen.


HECO MUSIC COLORS 100 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (302 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   HECO MUSIC COLORS 100 BROCHURE (592 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HECO MUSIC COLORS 100

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Allereerst hartelijk bedankt dat u gekozen heeft voor een HECO product. Door deze verstandige keuze bent u de bezitter geworden van een kwaliteitsproduct dat wereldwijd erkend is. [. . . ] Er kunnen ook luidsprekerkabels met CEconforme bananenstekkers (4 mm) of kabelschoenen worden gebruikt. Let er bij het aansluiten van de kabels vooral op dat u de polen niet omdraait, d. De zwarte (-) klemmen van de luidsprekerboxen moeten verbonden worden met de (-) klemmen van de versterker en de rode (+) klemmen van de luidsprekerboxen met de (+) klemmen van de versterker. Om het aansluiten in fase te vergemakkelijken, is bij de meeste luidsprekerkabels één kabelader voorzien van een randje of gemarkeerd met een gekleurde streep. Controleer tot slot nog eens of de kabels goed vastzitten en er geen kortsluiting is ontstaan, bijv. Doordat de linker- en de rechterluidspreker even ver van de luisterplek verwijderd zijn, worden de akoestische signalen op het juiste moment weergegeven en ontstaat er een natuurlijk, evenwichtig klankbeeld. Bovendien moeten bij het plaatsen van de boxen de volgende afstanden worden aangehouden: Rekluidsprekers moeten zo vrij mogelijk worden geplaatst. De afstand naar muren en voorwerpen aan zijkanten moet tenminste 10 cm bedragen. Als de luidsprekers in een rek worden geplaatst, moet ook naar boven toe een minimumafstand van 10 cm tot rekplanken of plafond worden aangehouden. Gebruik voor het onderhoud van de gelakte vlakken het beste een mild schoonmaakmiddel, hier dus absoluut geen meubelglansmiddel o. Alle HECO-luidsprekerboxen zijn zodanig geconstrueerd dat de klank optimaal is als de klankregelaars in de middenstand staan, d. Als de klankregelaars veel hoger worden gezet, gaat er meer energie naar de lagetonen- en/of de hogetonenluidspreker, waardoor deze bij een groot volume defect kunnen raken. [. . . ] Versterkers met een gering uitgangsvermogen kunnen daarentegen al bij een middelmatig volume een risico vormen voor de boxen, omdat ze veel sneller overstuurd worden dan krachtige versterkers. Deze oversturing veroorzaakt duidelijk meetbare en hoorbare vervormingen, die bijzonder gevaarlijk zijn voor uw luidsprekers. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HECO MUSIC COLORS 100

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HECO MUSIC COLORS 100 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag