Gebruiksaanwijzing HECO CELAN XT SUB 32A BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HECO CELAN XT SUB 32A. Wij hopen dat dit HECO CELAN XT SUB 32A handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HECO CELAN XT SUB 32A te teleladen.


HECO CELAN XT SUB 32A BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (934 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HECO CELAN XT SUB 32ABROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Geachte klant, Allereerst hartelijk dank dat u gekozen heeft voor een HECO product. Door deze verstandige keuze bent u de eigenaar geworden van een kwaliteitsproduct dat wereldwijd erkend is. DE ACTIEVE SUBWOOFER HECO CELAN XT SUB 32A Dit apparaat is akoestisch en optisch optimaal afgestemd op de HECO Celan XT luidsprekerserie, maar vanzelfsprekend kan het apparaat ook worden gecombineerd met andere luidsprekers. [. . . ] Voordelige instelling voor de weergave van programma's met lange en zachte passages (een abusievelijk inschakelen van de subwoofer wordt vermeden). Zodra de subwoofer een signaal van de receiver ontvangt, wordt hij automatisch weer ingeschakeld. Zodra de subwoofer een kwartier lang geen signaal meer ontvangt, wordt hij automatisch weer overgeschakeld op standby bedrijf, de power-l. Als het apparaat voor een langere periode niet wordt gebruikt, verdient deze instelling de voorkeur. Line ingangen (6) Zie afbeelding 4 voor het aansluiten van de laagniveau-uitgangen van een receiver/versterker (stereobedrijf). Zie afbeelding 5 voor het aansluiten op een AV receiver met laagniveau-subwooferuitgang. Line-uitgangen (7) Zie afbeelding 4 voor het aansluiten op de laagniveau-ingangen van een receiver/versterker (stereobedrijf) en voor het aansluiten van een nadere subwoofer. hoogniveau-ingangen (8) Voor aansluiting op de hoogniveau-regelaar-(luidspreker-)uitgangen van de receiver/versterker. Zie afbeelding 2 voor de aansluiting van een stereo versterker en afbeelding 3 voor de aansluiting op een AV-receiver. Niveauregelaar (9) Met deze regelaar kunt u het geluidsniveau in het lagetonen bereik naar wens instellen. Belangrijk: draai de niveauregelaar tot de aanslag naar links (kleinste volume). Zet muziek aan en versterk het volume met de regelaar van de versterker tot dit de gewenste waarde heeft. Stel het lagetonenniveau met de niveauregelaar in op de gewenste waarde. Attentie: bij het aansluiten op de subwoofer-uitgang van een AV-receiver moet het subwoofer-niveau in het setup van de receiver ingesteld zijn op 0dB. Scheidingsfrequentieregelaar (10) Hiermee stelt u de hoogste frequentie in die de subwoofer kan weergeven. in combinatie met rekluidsprekers dient de scheidingsfrequentie te worden ingesteld op 100 Hz ­ 150 Hz. [. . . ] De actieve subwoofer mag niet worden gebruikt in vertrekken met zeer hoge luchtvochtigheid. Plaats nooit objecten met open vuur (zoals kaarsen) op de actieve subwoofer. Siga las instrucciones de manejo de su receptor/amplificador y las de los altavoces. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HECO CELAN XT SUB 32A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HECO CELAN XT SUB 32A zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag