Gebruiksaanwijzing HAMA 12306 4 EN 1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HAMA 12306 4 EN 1. Wij hopen dat dit HAMA 12306 4 EN 1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HAMA 12306 4 EN 1 te teleladen.


Mode d'emploi HAMA 12306 4 EN 1
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HAMA 12306 4 EN 1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] So aktivieren Sie die Macro Power-Funktion:• • Drücken Sie die gewünschte Gerätetaste (z. So deaktivieren Sie die Macro Power-Funktion:• • Drücken Sie die gewünschte Gerätetaste (z. – ► Teniendo en cuenta las marcas de polaridad “+/ -”, coloque las pilas. 31 N Gebruiksaanwijzing Universele afstandsbediening Hartelijk dank dat u voor een Hama-product heeft gekozen. [. . . ] 33 Aanwijzing► ► Een geldige code wordt automatisch opgeslagen. – ► Bij een ongeldige code knippert de LED zesmaal en gaat vervolgens uit. 5, of maak gebruik van een andere methode om de codes in te voeren. 2 Handmatig codes zoeken De universele afstandsbediening beschikt over een intern geheugen, waarin reeds max. 350 codes per soort toestel voor de meest gangbare AV-apparatuur zijn opgeslagen. U kunt deze codes doorlopen totdat het te bedienen toestel een reactie toont. Het te bedienen toestel schakelt zich bijvoorbeeld uit (toets „POWER”) of schakelt om naar een andere zender (toets „PROG+/PROG-”). 1 Schakel het toestel dat bediend moet worden in. 3 Selecteer met behulp van de apparatuurtoets het toestel dat bediend moet worden, (bijv. Bij succesvolle selectie knippert de LED eenmaal en brandt daarna continu. 4 Druk op de toets „POWER” of „PROG+/PROG”, teneinde door de vooraf reeds ingevoerde codes te bladeren totdat het te bedienen toestel een reactie toont. 5 Druk op „MUTE(OK)” teneinde de code op te slaan en de code-zoekfunctie te verlaten. Aanwijzing► ► In het interne geheugen kunnen maximaal 350 codes van de meest gangbare apparatuur worden opgeslagen. Vanwege de talrijke op de markt te verkrijgen AV-apparatuur kan het voorkomen dat alleen de meest gebruikelijke hoofdfuncties te beschikking zijn. Is dit het geval dan herhaalt u de stappen 5. 5 teneinde een meer compatibele code te vinden. Voor enige speciale apparatuurmodellen is mogelijk geen code ter beschikking. 3 Automatische code-zoekfunctie De automatische code-zoekfunctie maakt gebruik van dezelfde vooraf ingevoerde codes zoals de handmatige code-zoekfunctie (5. De universele afstandsbediening doorzoekt de codes echter automatisch totdat het te bedienen toestel een reactie toont. Het te bedienen toestel schakelt zich bijvoorbeeld uit (toets „POWER”) of schakelt om naar een andere zender (toets „PROG+/PROG-”). 1 Schakel het toestel dat bediend moet worden in. 3 Selecteer met behulp van de apparatuurtoets het toestel dat bediend moet worden, (bijv. [. . . ] Om de correcte toestelcode voor het AV-toestel te achterhalen, test u de codes één voor één uit tot de meeste toetsen/functies van uw toestel naar behoren functioneren. Mijn AV-toestel reageert alleen op een paar toetsen. Probeer andere codes totdat de meeste toetsen correct functioneren. Service en support Neem bij vragen over het product contact op met de afdeling Productadvies van HAMA. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HAMA 12306 4 EN 1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HAMA 12306 4 EN 1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag