Gebruiksaanwijzing GRAEF 182 MASTER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing GRAEF 182 MASTER. Wij hopen dat dit GRAEF 182 MASTER handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing GRAEF 182 MASTER te teleladen.


GRAEF 182 MASTER : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2195 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding GRAEF 182 MASTER

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] - Kinderen zijn zich niet altijd bewust van de gevaren die het gebruik van electrische apparaten met zich mee kan brengen. - Tijdens het gebruik moet de snijmachine op een harde, schone ondergrond (aanrecht) geplaatst worden. [. . . ] Om de machine weer rechtop te plaatsen draait u de kantelhendel (16) naar onder. Door te duwen op het achterste deel van de slede (7) klemt u de machine terug vast in de vergrendelingspin (17). Zuignoppen (9) van de 172 MASTER CONCEPT goed aandrukken en plateau (10) er onder zetten. Het te snijden voedsel op de slede leggen en zó vasthouden dat uw duim op de veiligheidsschakelaar (4) rust. door de veiligheidsschakelaar (4) licht in te drukken schakelt u de motor aan. Tijdens het snijden uw duim tegen de veiligheitsschakelaar (4) gedurkt houden (afb. Zo gauw u de veiligheidsschakelaar met uw duim loslaat, stopt de motor. Permanente schakelaar (enkel op model 188) De machine is bijkomend uitgerust met een kantleschakelaar (A). Voor het snijden van grote hoevellheden of ook bij het snijden van tomaten, wortelen, komkommers etc. Snijden Het te snijden voedsel licht tegen de aanslagplaat (2) drukken en de slede gelijkmatig langs het mes schuiven. Hard voedsel -zoals salami, brood en augurkenkunnen sneller gesneden worden. Belangrijk Zo gauw het te snijden voedsel een klein stuk geworden is, moet de restenhouder (3) gebruikt worden. [. . . ] Niet in de garantievoorwaarden inbegrepen is schade, die ontstaan is door ondeskundige behandeling of ondeskundig gebruik alsmede gebreken die slechts in beperkte mate van invloed zijn op de werking of de waarde van het toestel. Daarnaast zijn de garantievoorwaarden niet van toepassing op slijtageonderdelen zoals messen, messlijpers, resthouders alsmede transportschade, voor zover de schade niet door ons toedoen ontstaan is. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING GRAEF 182 MASTER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding GRAEF 182 MASTER zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag