Gebruiksaanwijzing GRAEF 172 MASTER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing GRAEF 172 MASTER. Wij hopen dat dit GRAEF 172 MASTER handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing GRAEF 172 MASTER te teleladen.


Mode d'emploi GRAEF 172 MASTER
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding GRAEF 172 MASTER

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] - De snijmachine is alleen geschikt voor het snijden van voedsel. - Bij het zwenken van de machine de zwenkhandel (16) krachtig tot de aanslag overhalen totdat deze hoorbaar vastklikt. - Om gevaren te vermijden mag de aansluitleiding van de machine bij beschadiging alleen door de fabrikant of diens klantenservice of een gelijkaardig gekwalificeerde persoon worden vervangen. [. . . ] Het te snijden voedsel op de slede leggen en zó vasthouden dat uw duim op de veiligheidsschakelaar (4) rust. door de veiligheidsschakelaar (4) licht in te drukken schakelt u de motor aan. Tijdens het snijden uw duim tegen de veiligheitsschakelaar (4) gedurkt houden (afb. Zo gauw u de veiligheidsschakelaar met uw duim loslaat, stopt de motor. Permanente schakelaar (enkel op model 188) De machine is bijkomend uitgerust met een kantleschakelaar (A). Voor het snijden van grote hoevellheden of ook bij het snijden van tomaten, wortelen, komkommers etc. Snijden Het te snijden voedsel licht tegen de aanslagplaat (2) drukken en de slede gelijkmatig langs het mes schuiven. Zacht voedsel -zoals ham en kaas- kan het beste koud gesneden worden. De slede langzaam langs het mes schuiven. Hard voedsel -zoals salami, brood en augurkenkunnen sneller gesneden worden. Belangrijk Zo gauw het te snijden voedsel een klein stuk geworden is, moet de restenhouder (3) gebruikt worden. deze wordt op de achterwand van de slede gezet. Het te snijden voedsel met de restenhouder (3) tegen de aanslagplaat (2) drukken. De machine mag niet zonder restenhouder worden gebruikt, behalve wanneer de vorm en grootte van het te snijden voedsel het gebruik ervan niet toelaat. [. . . ] producthouder ­ alleen voor model 188. Universele messenslijper D 1000: kan gebruikt worden voor alle met de hand aangedreven of electrische snijmachines met een mesdiameter Met dit product heeft u een erkend, in Duitsland vervaardigd kwaliteitsproduct aangeschaft. Wij danken u voor het in ons gestelde vertrouwen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING GRAEF 172 MASTER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding GRAEF 172 MASTER zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag