Gebruiksaanwijzing GARMIN VÍVOFIT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing GARMIN VÍVOFIT. Wij hopen dat dit GARMIN VÍVOFIT handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing GARMIN VÍVOFIT te teleladen.


GARMIN VÍVOFIT : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1619 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   GARMIN VÍVOFIT (1485 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding GARMIN VÍVOFIT

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Liberty House, Hounsdown Business Park Southampton, Hampshire, SO40 9LR, Verenigd Koninkrijk Garmin Corporation No. [. . . ] vívofit™, ANT+™, Garmin Connect™ en USB ANT Stick™ zijn handelsmerken van Garmin Ltd. Deze handelsmerken mogen niet worden gebruikt zonder de uitdrukkelijke toestemming van Garmin. Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en voor het gebruik van deze merknaam door Garmin is een licentie verkregen. [. . . ] Ga naar www. thisisant. com/directory voor een lijst met compatibele producten en apps. © 2014 Garmin Ltd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING GARMIN VÍVOFIT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding GARMIN VÍVOFIT zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag