Gebruiksaanwijzing GARMIN NÜVI 40

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing GARMIN NÜVI 40. Wij hopen dat dit GARMIN NÜVI 40 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing GARMIN NÜVI 40 te teleladen.


GARMIN NÜVI 40 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1920 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   GARMIN NUVI 40 (833 ko)
   GARMIN NUVI 40 IMPORTANT SAFETY AND PRODUCT INFORMATION (233 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding GARMIN NÜVI 40

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bewaar uw originele aankoopbewijs of een fotokopie op een veilige plek. Tik op Extra > help voor meer informatie over uw nüvi. U kunt de nieuwste versie van de gebruiksaanwijzing downloaden op www. garmin. com. Ga voor meer informatie over accessoires naar http://buy. garmin. com of neem contact op met uw Garmin-dealer. Aan de slag GPS-antenne Aan/uit-knop: ingedrukt houden om de nüvi in of uit te schakelen. [. . . ] druk snel om de helderheid van de schermverlichting aan te passen. Luidspreker Batterijdeksel Contactpunten van de batterij Serienummer onder de batterij Mini-USBaansluiting onder het beschermkapje Knop bij batterijcompartiment: schuif omhoog om te openen microSDTM-kaartsleuf onder de batterij 1. Schuif de knop bij het batterijcompartiment omhoog om de batterijklep aan de achterkant van de nüvi te openen. Zoek de metalen contactpunten aan het uiteinde van de lithium-ionbatterij. Plaats de batterij zo dat de metalen contactpunten op de batterij de metalen contactpunten in de batterijhouder raken. Stap 1: de batterij van de nüvi plaatsen Stap 2: de nüvi opladen Gebruik de voertuigvoedingskabel om uw nüvi op te laden. Ga voor een optionele USB-kabel of AC-adapterkabel naar http://buy. garmin. com. Trek het beschermkapje van de voedingsconnector aan de achterkant van de nüvi opzij. Klik de houder vast op de zuignapsteun. Zuignapsteun Houder Stap 3: de nüvi bevestigen Hendel 5. Schuif de klep van de batterijhouder terug totdat deze vastklikt. 4. Als u van de oorspronkelijke route afwijkt, berekent de nüvi de route opnieuw en krijgt u nieuwe instructies voor de route. Tik hierop om het kompas weer te geven (als u niet via de weg navigeert). Tik op de tekstbalk om de lijst met afslagen weer te geven. Tik hierop om in en uit te zoomen. tripcomputer weer te geven. Tik hierop om de volgende afslag weer te geven (als u via de weg navigeert). Tik hierop om de Tik hierop om de menupagina weer te geven. Een omweg maken Als de weg vóór u is afgesloten, kunt u omrijden. OPMErKing: de functie Omrijden is niet beschikbaar als u niet via de weg navigeert. De nüvi zoekt een alternatieve route waarop de huidige weg of de volgende weg op de lijst met afslagen wordt vermeden en brengt u vervolgens terug naar de oorspronkelijke route. Als de huidige route de enige redelijke optie is, kan de nüvi mogelijk geen omweg berekenen. TracBack® gebruiken Tik op Waarheen?OPMErKing: als u uw PIN en uw veilige locatie bent vergeten, dient u uw nüvi naar Garmin te sturen om deze te laten ontgrendelen. U moet een geldige productregistratie of een geldig aankoopbewijs meesturen. © 2008 Garmin Ltd. [. . . ] OPMErKing: als u uw PIN en uw veilige locatie bent vergeten, dient u uw nüvi naar Garmin te sturen om deze te laten ontgrendelen. U moet een geldige productregistratie of een geldig aankoopbewijs meesturen. © 2008 Garmin Ltd. of haar dochtermaatschappijen Garmin®, nüvi® en TracBack® zijn handelsmerken van Garmin Ltd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING GARMIN NÜVI 40

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding GARMIN NÜVI 40 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag