Gebruiksaanwijzing GARMIN NUVI 510 VERKORTE HANDLEIDING REV. A, SEP, 2008

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing GARMIN NUVI 510. Wij hopen dat dit GARMIN NUVI 510 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing GARMIN NUVI 510 te teleladen.


GARMIN NUVI 510 VERKORTE HANDLEIDING REV. A, SEP, 2008: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1148 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   GARMIN NÜVI 510 (1469 ko)
   GARMIN NÜVI 510 QUICK START GUIDE (1147 ko)
   GARMIN NUVI 510 (1594 ko)
   GARMIN NÜVI 510 (1577 ko)
   GARMIN NÜVI 510 QUICK START GUIDE (711 ko)
   GARMIN NUVI 510 QUICK START GUIDE REV. A, SEP, 2008 (711 ko)
   GARMIN NUVI 510 NO HURTIGSTARTVEILEDNING REV. A, SEP, 2008 (1157 ko)
   GARMIN NUVI 510 IMPORTANT SAFETY AND PRODUCT INFORMATION REV. E, JUL, 2008 (302 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding GARMIN NUVI 510VERKORTE HANDLEIDING REV. A, SEP, 2008

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] In de VS gaat u naar www. garmin. com/support of neemt u telefonisch contact op met Garmin USA via (913) 397-8200 of (800) 800-1020. Ga in Europa naar www. garmin. com/support en klik op contact support voor informatie over landspecifieke ondersteuning, of neem contact op met Garmin (Europe) Ltd. [. . . ] Het zoeken van satellietsignalen kan enkele minuten duren. Stap 6: de Bluetooth®-headset koppelen Met de Bluetooth-headset kunt u naar nüvi audio luisteren. De Bluetooth-headset en de nüvi moeten zijn ingeschakeld en minder dan 10 meter van elkaar verwijderd zijn. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van uw headset voor meer informatie. 8. Sluit het andere uiteinde van de voedingskabel aan op een stroomvoorziening in uw auto. Als het voertuig is gestart en het apparaat is aangesloten, wordt de nüvi automatisch ingeschakeld. Voer indien nodig de Bluetooth-pincode van uw headset in en tik op OK. Tik op OK. Stap 4: de nüvi configureren Als u de nüvi wilt inschakelen, houdt u ingedrukt. Volg de instructies op het scherm. De menupagina gebruiken 1. Selecteer een bestemming en tik op Ga!. Nuttige punten zoeken Wilt u zoeken op naam, tik dan op Waarheen?Tik hierop om over te schakelen op de modus Rijden, Lopen, Fietsen of Varen. OPMErKing: afhankelijk van de gebruiksmodus en de instellingen worden de pagina's anders weergegeven. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing voor meer informatie. De pagina Ga!Tik hierop om functies zoals instellingen, Waar ben ik?, Help en Routes te gebruiken. Tik hierop om de route op de kaart weer te Tik hierop om de route te gaan afleggen. [. . . ] Deze handelsmerken mogen niet worden gebruikt zonder uitdrukkelijke toestemming van Garmin. Het merk en de logo's van Bluetooth® zijn het eigendom van Bluetooth SIG, Inc. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING GARMIN NUVI 510

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding GARMIN NUVI 510 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag