Gebruiksaanwijzing GAGGENAU VP230110

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing GAGGENAU VP230110. Wij hopen dat dit GAGGENAU VP230110 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing GAGGENAU VP230110 te teleladen.


Mode d'emploi GAGGENAU VP230110
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   GAGGENAU VP230110 (312 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding GAGGENAU VP230110

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Gebruiksaanwijzing en montagehandleiding VP 230 Teppan Yaki 0 240 220 200 180 120 160 VP 230 1. Belangrijk bladzijde 3-4 Veiligheidsvoorschriften bladzijde 3 Voor het eerste gebruik bladzijde 4 Gebruik bladzijde 4 2. Apparaat bladzijde 5 Apparaat bladzijde 5 Extra accessoires bladzijde 5 Het principe bladzijde 5 3. Bediening bladzijde 6-10 Inschakelen bladzijde 6 Uitschakelen bladzijde 6 Restwarmte-indicator bladzijde 6 Warmhoudstand bladzijde 7 Vakantiebeveiliging bladzijde 7 Weergavemogelijkheden bladzijde 8 Bereidingstabel bladzijde 8-9 Handige tips bladzijde 10 4. [. . . ] Gebruik voor het keren van de gerechten de bijgevoegde spatels. Belangrijk: Sla nooit met een spatel op de bakplaat. Hierdoor kunnen er kerven in het braadoppervlak ontstaan. Uitschakelen Draai de schakelknop op de positie 0. Warmte-indicatie Zolang dit lampje brandt, is het apparaat heet. Na het uitschakelen kunt u het apparaat pas zonder gevaar aanraken als de warmte-indicatie is gedoofd. De afdekking (extra toebehoren) mag pas worden gesloten als het apparaat volledig is afgekoeld. 0 240 220 200 180 120 160 6 Warmhoudstand Draai de schakelknop op de positie "warmhouden". 120 160 180 0 240 220 200 Op de warmhoudstand kunt u gerechten na het bereiden zonder problemen warmhouden. Reinigingsstand Draai de schakelknop op de positie "reiniging". 0 240 220 200 180 120 160 Op de reinigingsstand kunt u verontreinigingen inweken; hierdoor wordt het schoonmaken gemakkelijker. Veiligheidsuitschakeling Voor uw veiligheid is het apparaat voorzien van een veiligheidsuitschakeling. Het verwarmingsproces wordt na 4 uur stopgezet, als in die tijd het apparaat niet wordt bediend. Ook na een stroomstoring blijft het verwarmingselement uitgeschakeld. Draai de schakelknop op 0, dan kunt u het apparaat weer gewoon in gebruik nemen. 7 Bereidingstabel Temperatuur Vlees / gevogelte Runderbiefstuk, medium 230 - 240 °C 2 min. per kant aanbraden 180 °C 6 - 11 min. verder braden 210 - 220 °C 15 - 18 min. entrecote, filet rumsteak Het vlees is medium als er sap uitkomt. Gebruik voldoende olie, zodat de panering niet uit-. De stukken vlees goed verdelen, ze mogen niet tegen elkaar aan liggen. Bereidingstijd Hoeveelheid / dikte Opmerking Varkenskarbonade ca. 1, 5 cm Kalfsschnitzel, gepaneerd 190 - 200 °C Vlees in reepjes Rund of varken Gevogelte Gehakt Lamsrug, medium 230 - 240 °C 180 - 190 °C 230 - 240 °C 6 - 8 min 10 - 12 min 7 - 8 min. 500 - 600 g 500 - 600 g 400 g 1, 5 - 2, 5 cm 200 °C 2 min. per kant aanbraden 160 °C 4 - 6 min. verder braden 200 - 210 °C 200 - 210 °C 8 - 15 min. 3 - 5 min. Kalkoenbiefstuk Gevogeltelever Vis / zeevruchten Visfilet ca. 1 cm 210 - 220 °C 190 - 200 °C 180 - 190 °C 180 - 190 °C 160 - 170 °C 180 - 190 °C 200 - 220 °C 190 - 200 °C 5 - 7 min. 2, 5 - 3 cm à 30 g à 30 g bijv. baars, kabeljauw pangasius, schelvis, schol, zeeduivel, zeetong, snoekbaars Zalmsteak Tonijnsteak Garnalen Jacobsschelpen De waarden in de tabel hebben betrekking op een voorverwarmd apparaat. De optimale temperatuur voor het braden en de duur van het garen kunnen variëren afhankelijk van de ingrediënten (kwaliteit, grootte, dikte). 8 Temperatuur Gemüse Aubergines, in schijven 180 - 190 °C Bereidingstijd Hoeveelheid / dikte Opmerking 6 - 8 min. 400 g Aubergines voor het bakken zouten en ca. [. . . ] De afstand van de bovenkant van het werkblad tot de bovenkant van de tussenbodem dient minimaal 150 mm te zijn. De zijdelingse afstand van de rand van het apparaat tot een muur of meubelonderdeel moet minimaal 30 mm bedragen. Indien het apparaat niet met alle polen via een toegankelijke stekker spanningsvrij kan worden gemaakt, dient er binnen de installatie een scheidingsschakelaar voor alle polen met een contactopening van minimaal 3 mm aanwezig te zijn (bijv. Bij schade als gevolg van het niet in acht nemen van deze handleiding kan geen aanspraak worden gemaakt op de garantie. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING GAGGENAU VP230110

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding GAGGENAU VP230110 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag