Gebruiksaanwijzing FUJITSU AOYG 18LAC2.UE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing FUJITSU AOYG 18LAC2.UE. Wij hopen dat dit FUJITSU AOYG 18LAC2.UE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing FUJITSU AOYG 18LAC2.UE te teleladen.


FUJITSU AOYG 18LAC2.UE : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (11558 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding FUJITSU AOYG 18LAC2.UE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Pulse las teclas [Pup/ Pdw] para mostrar las siguientes páginas de canales. [. . . ] - Drücken Sie die “Exit” Taste, um die Schnellaufnahme zu beginnen und den programmierten Timer zu ignorieren. Die Anwahl erfolgt mit der OK Taste, die Auswahl mit den Pfeiltasten . Die Anwahl erfolgt mit der OK Taste, die Auswahl mit den Pfeiltasten . Satellit Wenn die Voreinstellung geändert wurde, wählen Sie hier den Satelliten ASTRA E19. TP Index Wenn die Voreinstellung geändert wurde, wählen Sie hier den Eintrag 1/60. ] wählen Sie die Aufnahme, die sie Mit den Pfeiltasten [ kopieren möchten. [. . . ] - Wechseln Sie in den Zielordner, in den die markierten Dateien verschoben werden sollen und drücken Sie erneut die [gelbe] Taste. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING FUJITSU AOYG 18LAC2.UE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding FUJITSU AOYG 18LAC2.UE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag