Gebruiksaanwijzing FUJIFILM X100F

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing FUJIFILM X100F. Wij hopen dat dit FUJIFILM X100F handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing FUJIFILM X100F te teleladen.


FUJIFILM X100F : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (435 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding FUJIFILM X100F

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] ESPAÑOL Wijzigingen en toevoegingen Let op de volgende wijzigingen en toevoegingen aan de functies beschreven in de handleiding van de camera. [. . . ] Belichtingsvergrendeling Zolang de belichting is vergrendeld door op de AE/ AF-vergrendelknop te drukken of door de ontspanknop half ingedrukt te houden, kan de sluitertijd (belichtingsstand S) of het diafragma (belichtingsstand A) worden gewijzigd zonder dat dit van invloed is op de belichting. De camera kiest automatisch een gevoeligheid tussen de standaard- en maximumwaarden. Gevoeligheid is alleen hoger dan de standaardwaarde als de vereiste sluitertijd voor optimale belichting langer is dan de waarde geselecteerd voor MIN. R De camera selecteert mogelijk sluitertijden die langer zijn dan MIN. SLUITERSNELH als foto’s nog steeds onderbelicht zijn bij een waarde geselecteerd voor MAX. Continu fotograferen Foto’s die zijn genomen in de continustand worden nu weergegeven op dezelfde manier als bij andere foto’s. [. . . ] Bestandsnamen Het voorvoegsel van de bestandsnaam („DSCF” of „_DSF”) kan worden veranderd met de optie BEWERK BSTNDSNAAM in het setup-menu: KleurStandaard Veranderbaar deel ruimte voorvoegsel sRGB DSCF Het hele voorvoegsel kan worden gewijzigd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING FUJIFILM X100F

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding FUJIFILM X100F zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag