Gebruiksaanwijzing FLYMO TWISTER 2200 XV

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing FLYMO TWISTER 2200 XV. Wij hopen dat dit FLYMO TWISTER 2200 XV handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing FLYMO TWISTER 2200 XV te teleladen.


FLYMO TWISTER 2200 XV : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2919 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding FLYMO TWISTER 2200 XV

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Lees de handleiding voor de gebruiker aandachtig door, zodat u volledig vertrouwd bent met de verschillende bedieningselementen en de werking daarvan. Gebruik de product uitsluitend in overeenstemming met deze instructies. [. . . ] Zorg ervoor dat u weet hoe u de product in noodgevallen snel kunt uitschakelen. Wandel niet achteruit tijdens het maaien want u zou kunnen struikelen. Wees op hellend terrein extra voorzichtig, let op waar u loopt en draag schoeisel met non-slip zolen. Kinderen, huisdieren en omstanders op een veilige afstand houden als u uw product gebruikt. U moet niet proberen de product te gebruiken zonder dat de volledig gemonteerde opvangzak op de juiste wijze aangebracht is. Te allen tijde stevig op uw voeten blijven staan en goed in evenwicht blijven. Haal de stekker uit het stopcontact: voordat de complete afvalzak wordt verwijderd of vervangen; voordat de product enige tijd zonder toezicht wordt achtergelaten; voordat verstopt materiaal wordt verwijderd; voordat het apparaat wordt gecontroleerd, gereinigd of onderhouden; als de product abnormaal begint te trillen. Alle moeren, bouten en schroeven goed aangedraaid houden om te verzekeren dat de product in een veilige gebruiksconditie verkeert. BELANGRIJK Als de twee helften van de zuigpijp aan elkaar zijn gemonteerd, is dit permanent. * Milieubewuste overwegingen dienen mee te spelen bij het weggooien van een product aan het einde van de levensduur. * Indien nodig, kunt u kontakt opnemen met de gemeentelijke autoriteit voor informatie over de verwerking. Het symbool op het product of de verpakking betekent dat dit product niet mag worden behandeld als gewoon huishoudelijk afval, maar in plaats daarvan moet worden ingeleverd bij het punt voor recycling van elektrische en elektronische apparatuur. [. . . ] De maximale gewogen waarde van de hand-/armvibratie, gemeten volgens En ISO 5349 op een voorbeeld van het(de) bovenstaande product(en) komt overeen met de Waarde in de tabel. 2000/14/EC: Het Gemeten Geluidsvermogen LWA en het Gegarandeerde Geluidsvermogen LWA komen overeen met de cijfers uit de tabel. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING FLYMO TWISTER 2200 XV

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding FLYMO TWISTER 2200 XV zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag