Gebruiksaanwijzing FLYMO SABRE POWER PACK

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing FLYMO SABRE POWER PACK. Wij hopen dat dit FLYMO SABRE POWER PACK handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing FLYMO SABRE POWER PACK te teleladen.


Mode d'emploi FLYMO SABRE POWER PACK
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding FLYMO SABRE POWER PACK

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bij verkeerd gebruik kan dit product gevaarlijk zijn! het product kan de bediener en anderen ernstig verwonden. Om de veiligheid en doeltreffendheid van het product te garanderen is het derhalve belangrijk dat de waarschuwingen en veiligheidsinstructies gevolgd worden. [. . . ] Wanneer u de Power Pack altijd in een goed geventileerde ruimte op de lader laat aangesloten, is de Power Pack altijd volledig opgeladen en klaar voor gebruik. Om te voorkomen dat de Power Pack onherstelbaar wordt beschadigd, mag hij nooit leeg worden opgeslagen. Neem contact op met een erkend plaatselijk servicecentrum/dealer/distributeur voor een nieuwe Power Pack en voor informatie over het veilig wegwerpen van de oude Power Pack. 5 Amp/Uur "High Power" Verzegeld voor het leven Onderhoudsvrij · Als de Power Pack moet worden vervangen, dient u contact op te nemen met een erkend plaatselijk servicecentrum of dealer, die uw oude Power Pack zal vervangen door een nieuwe Power Pack van Flymo. Als u de Power Pack tijdens de wintermaanden niet permanent op de lader kunt laten zitten, dient u de Power Pack elke 3 à 4 maanden 24 uur lang op te laden. De Power Pack dient voor gebruik 24 uur lang te worden opgeladen. U dient de Power Pack na elk gebruik onmiddellijk 24 uur lang op te laden. De lader zal de Power Pack tijdens opslag automatisch opladen, zodat hij altijd klaar voor gebruik is. Zorg dat de lader niet aan vocht wordt blootgesteld. de lader en de Power Pack moeten altijd droog worden gehouden. Zorg tijdens het laden voor voldoende ventilatie rondom de lader. Zorg dat de Power Pack altijd correct in de lader wordt geplaatst. Dit is normaal en betekent dat het laadapparaat correct werkt. Laad de Power Pack opnieuw op zodra de snoeikracht van het product begint af te nemen. Voorkom dat het product 'diep' wordt ontladen, met andere woorden voorkom dat de Power Pack helemaal leeg raakt. Wanneer u de Power Pack in overeenstemming met deze instructies oplaadt, bent u verzekerd van een maximale gebruiksduur van de Power Pack. [. . . ] Het symbool op het product of de verpakking betekent dat dit product niet mag worden behandeld als gewoon huishoudelijk afval, maar in plaats daarvan moet worden ingeleverd bij het punt voor recycling van elektrische en elektronische apparatuur. Door dit product correct te verwijderen helpt u om de negatieve gevolgen die een verkeerde verwerking van dit product kan hebben voor het milieu en de gezondheid te voorkomen. Voor verdere informatie over recycling van dit product kunt u contact opnemen met uw gemeente, de relevante dienst voor de verwerking van huishoudelijk afval of de winkel waar u het product hebt gekocht. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING FLYMO SABRE POWER PACK

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding FLYMO SABRE POWER PACK zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag