Gebruiksaanwijzing FLYMO POWER TRIM

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing FLYMO POWER TRIM. Wij hopen dat dit FLYMO POWER TRIM handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing FLYMO POWER TRIM te teleladen.


FLYMO POWER TRIM : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (877 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding FLYMO POWER TRIM

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 6) Houd tijdens het werk de snijkop altijd uit de buurt van het elektriciteitssnoer. 7) Houd een trimmer die u draagt, nooit aan het elektriciteitssnoer vast. 8) Ruk nooit aan het snoer om de stekker uit de wandcontactdoos te trekken. [. . . ] Zorg ervoor dat u een verlengsnoer gebruikt dat is voorzien van de juiste spatwaterdichte contrastekker en is bedoeld voor gebruik buitenshuis. De machine is dubbel geïsoleerd en daarom hebt u slechts een 2-aderig snoer nodig. U kunt maximaal 40 meter aan 1, 0 mm2 (2-aderige) ronde snoeren aankoppelen zonder dat de prestaties van het product eronder lijden. De mannetjesstekker die reeds aan het elektriciteitssnoer in uw machine is bevestigd, is zo ontworpen dat de interne bedrading ervan niet kan worden gewijzigd. Breng het apparaat naar uw dealer als deze stekker nagekeken moet worden. Elektriciteitssnoerhouder Achterste handvat Knoppen om hulphandvat vast te zetten Luchtopeningen Beschermkap tegen rommel Draadkop Beschermkap / graskantgeleider Motorbehuizing Verstelbare steel 10. Knop om steel vast te zetten Hulphandvat Aan/Uit-schakelaar Kabel De volgende symbolen op uw trimmer dienen ervoor om u te herinneren aan enkele van de belangrijkste veiligheidsvoorzieningen: 1. Geeft aan dat het product voldoet aan de toepasselijke, wettelijk vereiste Europese Richtlijnen. Plaats de motorbehuizing vast met de drager van de draadkop naar u toe. Breng de kantgeleider in lijn met de corresponderende groeven en druk deze stevig in de afgebeelde richting totdat u een klik hoort. OPMERKING: Zorg ervoor dat de kantgeleider wordt geplaatst zoals is afgebeeld. Zodra de kantgeleider, motorbehuizing en beschermkap zijn samengevoegd, zitten ze voor altijd vast en kunnen ze slechts met speciaal gereedschap worden verwijderd. De lege spoel eruit halen en de nieuwe spoel 3 er zo inzetten, dat er steeds een draadeinde opzij van de snijkop uit de uitlaatopening steekt (afb. Door licht vooruitdraaien en terugdraaien van de spoel zorgt u ervoor dat de spoel de juiste positie in het spoelhuis inneemt. Druk met duim en wijsvinger op beide veervergrendelingen onderaan het hulphandvat om het palmechanisme uit te schakelen. Zet het handvat in de juiste stand en laat de automatische vergrendelingen los. [. . . ] Al het andere onderhoud dient alleen door een bevoegde Service Agent te worden verricht. controleer het product en het snoer regelmatig op zichtbare beschadigingen of slijtage. Zorg ervoor dat alle bevestigingsknoppen en bewegende delen veilig zijn. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING FLYMO POWER TRIM

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding FLYMO POWER TRIM zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag