Gebruiksaanwijzing FLYMO PAC A SHREDDER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing FLYMO PAC A SHREDDER. Wij hopen dat dit FLYMO PAC A SHREDDER handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing FLYMO PAC A SHREDDER te teleladen.


FLYMO PAC A SHREDDER : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3937 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding FLYMO PAC A SHREDDER

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het zou kunnen dat plaatselijke voorschriften de leeftijd van de gebruiker beperken. Gebruik de grasmaaier alleen op de manier en voor de doeleinden die in deze handleiding beschreven staan. Gebruik de grasmaaier nooit wanneer u moe of ziek bent, of wanneer u onder de invloed van alcohol, drugs of een geneesmiddel bent. [. . . ] De machine niet inklappen wanneer de elektrische voeding is ingeschakeld. Wanneer u de machine inklapt om haar op te slaan, dient u ervoor te zorgen dat het stroomsnoer niet beklemd raakt. Zorg dat het stroomsnoer tijdens het gebruik niet onder de wielen of poten beklemd raakt. Haal de stekker uit het stopcontact: - alvorens de machine even onbemand achter te laten en wanneer u deze gaat verplaatsen; - voordat u een verstopping vrijmaakt; - voordat u de maaier inspecteert of schoonmaakt of aan de machine gaat werken; - als de machine abnormaal begint te trillen of abnormaal lawaai maakt. Zorg dat alle moeren, bouten en schroeven altijd stevig zijn aangehaald; dit om te verzekeren dat de machine veilig werkt. Probeer nooit om de machine te repareren, tenzij u daartoe bevoegd bent. Voor alle veiligheid dienen versleten of beschadigde onderdelen meteen te worden vervangen. Gebruik alleen vervangende onderdelen die voor deze machine gespecificeerd zijn. Wees voorzichtig wanneer u de machine inklapt, zorg dat u uw vingers niet knelt tussen bewegende en vaste onderdelen van de machine. Controleer voordat u de machine gaat gebruiken dat de opvangbak goed is vastgezet en dat de vergrendeling (D1) goed vastzit. Belangrijk De opvangbak is een veiligheidsvoorziening die toegang tot de snijders voorkomt. Start de machine door de schakelaar rechtsom naar het symbool te draaien (E1). Stop de machine door de schakelaar linksom weer naar het symbool O te draaien (F1). Er is een aandrukker meegeleverd om minder grof materiaal in de inlaat te voeren (G1), zodat het materiaal de snijders kan bereiken. Nooit een ander voorwerp gebruiken om materiaal in de inlaat te duwen. Resetknop bij overbelasting Bij overbelasting, of wanneer dit product vastloopt, zal de machine automatisch stoppen. [. . . ] Hoe lang ze meegaan is afhankelijk van regelmatig onderhoud en deze onderdelen worden derhalve niet door de garantie gedekt: messen, elektrisch snoer, Snijplaat * Opgelet!Husqvarna Outdoor Products garantie dekt geen defecten die een rechtstreeks of onrechtstreeks gevolg zijn van de montage van reserveonderdelen of extra's die niet geproduceerd of goed-gekeurd zijn door Husqvarna Outdoor Products, of defecten die het gevolg zijn van een wijziging aan de machine. No toque las cuchillas antes de desconectar la máquina de la alimentación eléctrica y de que todas las piezas se hayan parado completamente. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING FLYMO PAC A SHREDDER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding FLYMO PAC A SHREDDER zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag