Gebruiksaanwijzing FLYMO ELECTRIC DUMP SYSTEM ASSEMBLY KIT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing FLYMO ELECTRIC DUMP SYSTEM. Wij hopen dat dit FLYMO ELECTRIC DUMP SYSTEM handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing FLYMO ELECTRIC DUMP SYSTEM te teleladen.


FLYMO ELECTRIC DUMP SYSTEM ASSEMBLY KIT: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (9862 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding FLYMO ELECTRIC DUMP SYSTEMASSEMBLY KIT

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het deksel wordt verwijderd door het gebied vóór de bekerhouder naar achter te duwen. OPGELET: Verwijder altijd de negatieve lading eerst voordat u de positieve lading probeert te verwijderen om te voorkomen dat de accu beschadigt. Gebruik een Phillips kopschroevendraaier en een 3/8" steeksleutel en verwijder de bovenste opvangbakhendel. [. . . ] Verwijder de bouten die de afstelbeugel naar de steunbuis bevestigen en verwijder vervolgens de scharnierbeugel uit de afstelbeugel. Vervang de afstelbeugel (A) met de in de set geleverde versie met hoge treksterkte. Gebruik een 9/16" steeksleutel en een 9/16" dopsleutel en verwijder de bout en moer die de steunbeugel van het opvangbaksamenstel bevestigen aan het steunframe van de opvangbak. Gebruik de 2-3/8" borgpen en monteer de aandrijver op het onderste beugelsamenstel, waarbij de motor naar de voorkant van de tractor wijst. Duw een klem door de opening aan het uiteinde van de 2-3/8" borgpen. Gebruik de kabelbinders in de set om de draden aan het opvangbakframe te bevestigen. Monteer het onderste beugelsamenstel op het steunframe van de opvangbak en lijn de montage-openingen uit met de huidige opening in het frame. Monteer de 2½" draagbout uit de set via de montage-opening, zorg ervoor dat het bedrade uiteinde van de bout naar de middellijn van de tractor wijst. De steunbeugel die zich uitstrekt vanaf de achterplaat moet tussen het frame en het onderste beugelsamenstel gemonteerd worden. Gebruik een 9/16" dopsleutel en monteer de in de set geleverde borgmoer en onderring aan de 2½" draagbout en maak vast. Druk de schakelaar in om de aandrijver volledig te verlengen terwijl u de aandrijver met uw rechterhand ondersteunt. Gebruik de schakelaar om de opvangbak omhoog te brengen en plaats de opvangbakmaas weer terug aan de zijkant van het opvangbakframe. OPMERKING: Bij tractors waarbij het elektrische stortsysteem in de fabriek is gemonteerd, moet de contactschakelaar in de stand "AAN" staan om de opvangbak te laten storten. WAARSCHUWING: Houd vingers en voorwerpen van de opvangbak vandaan tijdens de bediening. Schakel de koppelingbediening van de aanbouwapparatuur uit om het alarm uit te zetten. OPGELET: GEEN voorwerpen op de bovenkant van de opvangbak plaatsen en NIET tegen de opvangbak leunen. [. . . ] Als het opvangbaksysteem overbelast is, wordt de stroom naar het systeem onderbroken. Het beschermingsapparaat reset zichzelf automatisch na ongeveer 2 minuten. Zorg ervoor dat, zodra het systeem gereset heeft, er niets op de bovenkant van de opvangbak ligt of ertegenaan leunt wat het systeem kan overbelasten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING FLYMO ELECTRIC DUMP SYSTEM

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding FLYMO ELECTRIC DUMP SYSTEM zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag