Gebruiksaanwijzing FLY 00782

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing FLY 00782. Wij hopen dat dit FLY 00782 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing FLY 00782 te teleladen.


Mode d'emploi FLY 00782
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding FLY 00782

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Gebruik het stoomkorf 5 alleen in combinatie met de lekschaal 4. Gebruik voor het stomen van voedsel dat kleurstoffen bevat (bijv. ) altijd het zwarte inzetbakje e, om bijvende verkleuring van de witte stoomkorf 5 tot het minimum te beperken. Haal de zwarte rijstkom 6 of het zwarte inzetbakje e altijd samen met de stoomkorf 5 van de lekschaal 4. [. . . ] Deze voorkomen dat het voedsel wordt gemengd. voeg kruiden toe als het stomen is beëindigd. Gebruik voor het stomen van voedsel dat kleurstoffen bevat (bijv. ), altijd het zwarte inzetbakje e, om blijvende verkleuring van de witte stoomkorf 5 tot het minimum te beperken. De verdeelschotjes E kunnen niet in het zwarte inzetbakje e worden gebruikt. Model FS 20: Als u beide stoomkorven 5 gebruikt dan kan het zwarte inzetbakje e of de zwarte rijstkom 6 alleen worden gebruikt in de bovenste stoomkorf. Rijst, ovenschotels) Doe de rijst/granen met de vloeistof, indien nodig, in de rijstkom. zet de rijstkom in het stoominzetbakje. De verdeelschotjes E kunnen niet in de zwarte rijstkom worden gebruikt. Plaats het gevulde soomkorf op de lekschaal 4 in het basisgedeelte 1 en plaats het deksel 7 op het stoomkorf. Als het deksel niet op z'n plaats zit dan is het stroomverbruik hoger en de stoomtijd langer. Stomen in de stoomkorf 5 en in de zwarte rijstkom 6 Belangrijk: De hoeveelheden en bereidingstijden zijn gemiddelden voor het stomen in 1 stoomkorf (model FS 10). Voor het stomen van grotere hoeveelheden dienen de stoomtijden iets te worden verlengd, de stoomtijden aangegeven in de tabellen gelden ook voor het stomen van kleinere hoeveelheden indien er niet genoeg ruimte is voor stoomcirculatie. Aanwijzingen voor het stomen met model FS 20: de stoomtijden in de bovenste stoomkorf zijn langer; · Stoom daarom grote stukken of voedsel met een langere stoomtijd in de onderste stoomkorf. Bij het stomen van verschillende soorten voedsel of verschillende stoomtijden: stoom het voedsel met de langste stoomtijd in de onderste stoomkorf. Zet na enige tijd de stoomkorf met het voedsel dat een korte stoomtijd behoeft bovenop de onderste stoomkorf. Snijd van bloemkool, broccoli en kool eerst de dikke stronken af. Stoom groene bladgroenten met de kortst mogelijke tijd omdat ze snel hun kleur verliezen. Bevroren groenten mogen voor het stomen niet worden ontdooid. Bevroren vis kan worden gestoomt zonder te ontdooien indien ze uit elkaar wordt gehaald en indien de stoomtijd word verlengd (ong. Vlees, gevogelte en eieren · Het meest geschikt is mals vlees met een beetje vet. Het vlees moet grondig worden gewassen en drooggedept, zodat er zo min mogelijk sappen uitlopen. [. . . ] Nadat de azijn en het apparaat zijn afgekoeld dient u het basisgedeelte te legen. Spoel de basis 1 3 tot 4 keer om met warm water. Kalkresten kunnen van de stoomversterker worden verwijderd met een borstel. Dit produkt voldoet aan de EMC-normen volgens de EEG richtlijn 89/336 en aan de EEG laagspannings richtlijn 73/23. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING FLY 00782

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding FLY 00782 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag