Gebruiksaanwijzing FAGOR FG113R

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing FAGOR FG113R. Wij hopen dat dit FAGOR FG113R handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing FAGOR FG113R te teleladen.


FAGOR FG113R : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (956 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding FAGOR FG113R

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Spoel de rijst een paar keer met water in de schaaltotdat het relatief schoon is. 18L (Circ 150g) Spoel de rijst NIET in de kookpot, als de pot word gebruikt voor het wassen van rijst, de fluorine laagkan beschadigd worden of de bodem wordt vervormdwat een slechte conductie tot gevolg heeftomdat het niet goed contact met de verwarmingsplaat. Zet de gewassen rijst in de binnenpoten voeg water toe tot het overeenstemmend niveau(bv. [. . . ] 6Zet de rijst na wassen in de binnenpot, en voeg dan wat geschikt water erin (circa1:8, hangt af van de persoonlijke smaak). Zet de stroom aan, duw de schakelaar naar dehavermoutpap functie, en duw de toets omlaag. De binnenpot kan op geen enkel fornuis verwarmd worden, het kan anders makkelijk vervormen. De gekookte rijst begint nu met het warm houden, het is niet geschikt voor onmiddelijk etenen het zal zachter en lekkerder zijnals het 15 minuten langer suddert. Het mag niet langer dan 15 uur warm worden gehoudenom te vermijden dat de gekookte rijst zijn smaak verliest. Tijdens het koken, stijgt de buitentemperatuur erg hoog en het wordt erg heet. SCHOONMAAK METHODE Haal de binnenpot uit de elektrischerijstkoker, was het met een plaatselijk afwasmiddelen spoel met vers wateren wrijf het schoon met een zachte doek. Gebruik geen metalen borstel of ander ruw gereedschapvoor het wassen van de binnenpot om te vermijden dat de anti-aanslagop het oppervlak wordt beschadigd. OPMERKING OVER VEILIGHEID: 1Een geaardstopcontact moet worden gebruikt en de stekker moet er goed in worden gestoken. Gebruik geen multifunctioneel stopcontact met andere elektrische apparaten tegelijkertijd. Nadat het netsnoer in het stopcontact is gestoken, moet het er stevia in woorden gestoken, het element kan anders verbranden door een slechte aansluiting 4. De rijstkoker mag niet op een onstabiele, vochtige plaats in de nabijheid van vuur worden gehouden, het kan anders beschadigd raken of verkeerd gaan. De behuizing en deksel van de elektrische rijstkokerkan niet met water worden gewassen of in water, de insulator vanbinnen kan anders beschadigd raken en gevaarlijk worden. Wanneer het netsnoer is beschadigd, moet het vervangen worden door een door de fabrikant geproduceerd netsnoer. Houdt het buiten het bereik van babies om elektrische schok, verbranding en andere ongelukken te vermijden. GEBRUIKTE APPARATEN VERWIJDEREN Richtlijn 2002/96/EC over elektronische en elektrische apparatus afval (WEEE)vereist dat de gebruikte apparatenniet mogen worden verwijderd met normaal afval. [. . . ] Elke reparatie die niet aan de standaard voldoet, verhoogt aanzienlijk de risico’s voor de gebruiker!Een defekt, voortkomend uit verkeerd gebruik, degradatie of gepoogde reparaties door derde partijen, ontneemt u het recht op garantie van het product. De garantie bedekt niet slijtage of breken na verkeerd gebruik van het product. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING FAGOR FG113R

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding FAGOR FG113R zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag