Gebruiksaanwijzing EPSON XP-900

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON XP-900. Wij hopen dat dit EPSON XP-900 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON XP-900 te teleladen.


EPSON XP-900 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (701 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON XP-900

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Open de verpakking van de cartridge pas op het moment waarop u de cartridge wilt installeren. U kunt ook de meegeleverde cd gebruiken om de installatie te starten, de software te installeren en het netwerk in te stellen. [. . . ] Voor het beste resultaat moet u alleen de nieuwe cartridge met Zwart vier of vijf keer voorzichtig schudden voordat u de verpakking opent. Cartridge schuin in de cartridgehouder steken en voorzichtig aanduwen tot de cartridge vastklikt. Deksel aan achterzijde verwijderen en vastgelopen papier voorzichtig verwijderen. De kleurencartridges en de cartridge met Fotozwart hoeft u niet te schudden. Als de houder voor de inktcartridge niet naar de vervangpositie voor de cartridge gaat, sluit dan de scaneenheid en selecteer Instellingen > Onderhoud > Vervangen inktpatro(o)n(en). Scannereenheid openen en al het papier en alle eventuele losse stukken verwijderen. Deksel aan de achterzijde uittrekken en het vastgelopen papier voorzichtig verwijderen. Zorg ervoor dat het netsnoer voldoet aan de relevante plaatselijke veiligheidsnormen. Zorg ervoor dat u geen vloeistoffen op het apparaat morst en pak het apparaat niet met natte handen vast. Wees voorzichtig bij de omgang met inktcartridges omdat er zich wat inkt kan bevinden rond de inkttoevoer. [. . . ] Vermijd plaatsen die onderhevig zijn aan schokken, trillingen, hoge temperaturen of luchtvochtigheid. Als het patroon op een “b” lijkt, voer dan een reiniging van de printkop uit. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON XP-900

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON XP-900 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag