Gebruiksaanwijzing EPSON XP 540

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON XP 540. Wij hopen dat dit EPSON XP 540 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON XP 540 te teleladen.


EPSON XP 540 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (520 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON XP 540

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] U kunt ook de meegeleverde cd gebruiken om de installatie te starten, de software te installeren en het netwerk in te stellen. Open de verpakking van de cartridge pas op het moment waarop u de cartridge wilt installeren. [. . . ] Voor het beste resultaat moet u alleen de nieuwe cartridge met Zwart vier of vijf keer voorzichtig schudden voordat u de verpakking opent. Als de houder voor de inktcartridge niet naar de vervangpositie voor de cartridge gaat, sluit dan de scaneenheid en selecteer Instellingen > Onderhoud > Vervangen inktpatro(o)n(en). Scannereenheid openen en al het papier en alle eventuele losse stukken verwijderen. De kleurencartridges en de cartridge met Fotozwart hoeft u niet te schudden. Deksel aan de achterzijde uittrekken en het vastgelopen papier voorzichtig verwijderen. Cartridge schuin in de cartridgehouder steken en voorzichtig aanduwen tot de cartridge vastklikt. Deksel aan achterzijde verwijderen en vastgelopen papier voorzichtig verwijderen. Zorg ervoor dat het netsnoer voldoet aan de relevante plaatselijke veiligheidsnormen. Zorg ervoor dat u geen vloeistoffen op het apparaat morst en pak het apparaat niet met natte handen vast. De radiogolven die door dit product worden uitgezonden kunnen een negatieve invloed hebben op de werking van pacemakers. Als u vloeistof uit het display op uw handen krijgt, was ze dan grondig met water en zeep. Als u vloeistof uit het display in uw ogen krijgt, moet u uw ogen onmiddellijk uitspoelen met water. [. . . ] Si en las impresiones faltan segmentos o partes de líneas, pruebe las siguientes soluciones. Als het patroon op een “b” lijkt, voer dan een reiniging van de printkop uit. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON XP 540

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON XP 540 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag