Gebruiksaanwijzing EPSON XP-355

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON XP-355. Wij hopen dat dit EPSON XP-355 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON XP-355 te teleladen.


EPSON XP-355 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3648 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON XP-355

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Met behulp van uw mobiele apparaat kunt u vanaf elke locatie ter wereld naar uw met Epson Connect compatibele printer afdrukken. Informatie over de capaciteit van Epson-cartridges kunt u vinden op de website. U kunt de Gebruikershandleiding (PDF) openen via het pictogram of de laatste versies downloaden van de volgende website. [. . . ] Selecteer het papierformaat en het papiertype dat u in de printer hebt geladen. Zorg ervoor dat u het papier tegen de rechterzijde van de papierinvoer plaatst. Als u dat niet doet, kan de printer het papier niet detecteren en wordt het scherm voor de papierinstelling niet weergegeven. De printer heeft speciale menu’s voor het afdrukken van origineel briefpapier. Gebruik u of d om een instelling zoals papierformaat te selecteren en gebruik vervolgens l of r om de instelling te wijzigen. Wanneer wordt aangegeven dat u een cartridge moet vervangen, moet u een nieuwe cartridge klaarleggen. Voor het beste resultaat moet u alleen de nieuwe zwarte cartridge vier of vijf keer voorzichtig schudden voordat u de verpakking opent. Als de cartridgehouder niet naar de positie voor het vervangen van de inktcartridges beweegt, moet u de scannereenheid sluiten en Inst > Onderhoud > Vervanging inktcartridge selecteren. Gebruik van een ander snoer kan leiden tot brand of elektrische schokken. Probeer de volgende oplossingen als uw afdrukken ontbrekende delen of onderbroken lijnen bevatten. probieren Sie bei Lücken oder unterbrochenen Linien in den Ausdrucken folgende Lösungen. Si en las impresiones faltan segmentos o partes de líneas, pruebe las siguientes soluciones. Plaats of bewaar het apparaat niet buiten en zorg ervoor dat het apparaat niet wordt blootgesteld aan vuil, stof, water of hittebronnen. Vermijd plaatsen die onderhevig zijn aan schokken, trillingen, hoge temperaturen of luchtvochtigheid. [. . . ] Probeer de printer niet zelf te repareren, tenzij in de documentatie specifiek wordt uitgelegd hoe u dit moet doen. Plaats de printer in de buurt van een stopcontact waar u de stekker gemakkelijk kunt uittrekken. Als de oplossing van vloeibare kristallen op uw handen terechtkomt, moet u uw handen grondig wassen met water en zeep. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON XP-355

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON XP-355 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag