Gebruiksaanwijzing EPSON WORKFORCE WF-100W SAFETY GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON WORKFORCE WF-100W. Wij hopen dat dit EPSON WORKFORCE WF-100W handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON WORKFORCE WF-100W te teleladen.


EPSON WORKFORCE WF-100W SAFETY GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (141 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   EPSON WORKFORCE WF-100W STARTUP GUIDE (519 ko)
   EPSON WORKFORCE WF-100W STARTUP GUIDE (519 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON WORKFORCE WF-100WSAFETY GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Als u inkt op uw huid krijgt, wast u de plek grondig met water en zeep. Als u inkt in uw ogen krijgt, moet u uw ogen onmiddellijk uitspoelen met water. [. . . ] De radiogolven die door dit product worden uitgezonden kunnen een negatieve invloed hebben op de werking van pacemakers. Neem contact op met uw leverancier als het display Houd cartridges buiten het bereik beschadigd is. Als u vloeistof uit het display in uw ogen krijgt, moet u uw ogen onmiddellijk uitspoelen met water. Raadpleeg onmiddellijk een arts als u ondanks grondig spoelen problemen krijgt met uw ogen of nog steeds ongemak ondervindt. Verwenden Sie nur die am Typenschild des Netzteils angegebene Art der Stromversorgung und nutzen Sie immer direkt die Stromversorgung von einer haushaltsüblichen Steckdose, wobei das Netzteil die einschlägigen nationalen Sicherheitsstandards erfüllen muss. falls Sie das Gerät längere Zeit nicht benutzen , ziehen Sie den Netzstecker aus der Steckdose. Laat de printer niet achter in een voertuig en houd het uit direct zonlicht en weg van warmtebronnen. Anders kan de batterij warm worden, rook uitstoten, scheuren of vuur vatten. NL Als er vloeistof lekt uit de printer (of als de printer een slechte geur afgeeft), moet u de printer onmiddellijk vrijwaren van brandbare objecten. Anders kan de elektrolyt die uit de batterij lekt vuur vatten wat kan leiden tot rook, brand of scheuren van de batterij. [. . . ] Plaats geen objecten boven op de kabel en zorg dat er niet over de wisselstroomadapter of de kabel kan worden gelopen of gereden. Wees uiterst voorzichtig om de kabel recht naar het uiteinde te houden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON WORKFORCE WF-100W

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON WORKFORCE WF-100W zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag