Gebruiksaanwijzing EPSON SURELAB D700 SETUP GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON SURELAB D700. Wij hopen dat dit EPSON SURELAB D700 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON SURELAB D700 te teleladen.


EPSON SURELAB D700 SETUP GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (689 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON SURELAB D700SETUP GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Zelfs als aan de bovenstaande voorwaarden wordt voldaan, wordt er mogelijk niet goed afgedrukt als de omgevingsomstandigheden niet goed zijn voor het papier. Houd de printer ook uit de buurt van drogers, direct zonlicht of warmtebronnen om de luchtvochtigheid op peil te houden. [. . . ] : onderhoudscartridgelampje Y/LC/C/LM/BK/M : Inktlampje • Als het lampje na de bovenstaande stap blijft branden of de inkt niet wordt geladen, neemt u contact op met de serviceondersteuning. Wanneer het lampje P stopt met knipperen, is het laden van de inkt voltooid. Wanneer de printer voor het eerst wordt gebruikt, is extra inkt vereist om de spuitopeningen volledig te laden. Zet de spindelmodule op een vlakke ondergrond en verwijder de bovenste flens. Haal het nieuwe papier uit de verpakking en zet de stapel rechtop op een vlakke ondergrond. Veeg de rand van het papier verschillende malen met een zachte doek af om vuil, zoals papierpoeder, te verwijderen. Zet het papier zo neer dat de oprolrichting van het papier van boven af gezien tegen de richting van de klok in is. Positionieren Sie den Kern über die Spindel, sodass die Aufwickelrichtung des Papiers von oben betrachtet im Uhrzeigersinn verläuft. Draai het papier op zijn kop en plaats het vervolgens op de spindelmodule. Plaats de kern zodanig over de spindelmodule dat de oprolrichting van het papier van boven af gezien met de klok mee is. Veeg de rand van het papier verschillende malen met een zachte doek af om vuil, zoals papierpoeder, te verwijderen. Plaats de flens in de schacht van de spindelmodule zodanig dat de kern van de papierrol stevig tussen de bovenste en onderste flenzen vastzit. Fassen Sie den Griff, um die Verriegelung zu lösen, und ziehen Sie die Rollenpapierzuführung heraus. Pak de hendel beet om de vergrendeling vrij te geven en trek vervolgens de rolpapierinvoer naar buiten. [. . . ] Raadpleeg de Gebruikershandleiding bij de Onderhoudstool voor meer informatie. − Mac OS X : Werk de papierinformatie bij tijdens de installatie. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON SURELAB D700

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON SURELAB D700 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag