Gebruiksaanwijzing EPSON SURECOLOR SC-T5200D SETUP GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON SURECOLOR SC-T5200D. Wij hopen dat dit EPSON SURECOLOR SC-T5200D handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON SURECOLOR SC-T5200D te teleladen.


EPSON SURECOLOR SC-T5200D SETUP GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5065 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   EPSON SURECOLOR SC-T5200D SETUP GUIDE (2) (5336 ko)
   EPSON SURECOLOR SC-T5200D SETUP GUIDE (2) (5336 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON SURECOLOR SC-T5200DSETUP GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] ❏ Als u inkt op uw huid krijgt, wast u die grondig met water en zeep. Als u inkt in uw ogen krijgt, moet u uw ogen onmiddellijk uitspoelen met water. ❏ U krijgt de beste resultaten als u de cartridge verbruikt binnen zes maanden na installatie. [. . . ] ❏ Als u het model SC-T3200 niet gebruikt met een optioneel Onderstel (24”), ga dan verder naar “Eerste keer inkt bijvullen”. ❏ Het is raadzaam het onderstel door drie mensen te laten monteren. Zet de wieltjes van de staander altijd vast, tenzij u de printer verplaatst. ❏ Wenn Sie den Drucker tragen, setzen Sie mindestens 2 Personen für die SC-T3200-Reihe und 4 Personen für die SC-T5200-Reihe und die SC-T7200-Reihe ein. ❏❏ Wenn Sie den Drucker anheben , halten Sie Ihn an den Stellen , die in der Abbildung angegeben sind. ❏ Draag de printer van het model SC-T3200 met minstens 2 personen, de modellen SC-T5200 en SC-T7200 met minstens 4 personen. ❏ Als u de printer optilt, plaats uw handen dan op de plaatsen die worden aangegeven op de illustraties. ❏ Cuando levante la impresora, coloque las manos en los puntos que se indican en las imágenes. ❏ Ga vervolgens verder naar “Eerste keer inkt bijvullen”. Bevor Sie den Drucker montieren, räumen Sie die Arbeitsfläche frei, indem Sie die Verpackungsmaterialien entfernen. Maak de werkruimte vrij voor het monteren van de printer door de verwijderde verpakkingsmaterialen en gebundelde onderdelen op te bergen. Zet de wieltjes van de staander altijd vast, tenzij u de printer verplaatst. ❏ Wenn Sie die Rolle 2-Einheit anheben, halten Sie sie an den Stellen, die in der Abbildung angegeben sind. ❏ Als u rol 2 optilt, plaats uw handen dan op de plaatsen die worden aangegeven op de illustraties. ❏ Cuando levante el Rollo 2, coloque las manos en los puntos que se indican en las imágenes. ❏ Als u de printer optilt, plaats uw handen dan op de plaatsen die worden aangegeven op de illustraties. [. . . ] Als u niet goed kunt afdrukken, raadpleeg “Problemen oplossen” in de Gebruikershandleiding om het probleem op te lossen. C De instellingen voor Netwerkinstelling en Menu Beheerder kunnen met een beheerderswachtwoord worden beveiligd. Voor informatie over wat u moet doen als u het wachtwoord bent vergeten, raadpleeg “Problemen oplossen” in de Gebruikershandleiding. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON SURECOLOR SC-T5200D

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON SURECOLOR SC-T5200D zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag