Gebruiksaanwijzing EPSON SURECOLOR SC-S80610 SETUP GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON SURECOLOR SC-S80610. Wij hopen dat dit EPSON SURECOLOR SC-S80610 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON SURECOLOR SC-S80610 te teleladen.


EPSON SURECOLOR SC-S80610 SETUP GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5702 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   EPSON SURECOLOR SC-S80610 RIP PRINTING (3098 ko)
   EPSON SURECOLOR SC-S80610 PRINTING WITH WH MS (1.0) (4957 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON SURECOLOR SC-S80610SETUP GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] waarschuwingen moeten worden opgevolgd om lichamelijk letsel te voorkomen. Belangrijk: Belangrijke informatie moet worden opgevolgd om schade aan dit product te voorkomen. Opmerking: Opmerkingen bevatten nuttige of aanvullende informatie over het gebruik van dit product. [. . . ] Raadpleeg de handleiding van het aanvullend droogsysteem voor de afdrukken voor informatie over de installatie en de inhoud van de verpakking. Bevor Sie den Drucker montieren, räumen Sie die Arbeitsfläche frei, indem Sie die Verpackungsmaterialien entfernen. Maak de werkruimte vrij voor het monteren van de printer door de verwijderde verpakkingsmaterialen en gebundelde onderdelen op te bergen. Zorg dat het onderstel op zijn plaats is vastgezet alvorens de printer in gebruik te nemen. Pas op dat uw handen of vingers niet bekneld raken bij het openen of sluiten van het voorste deksel. Verwijder dan de volgende items uit de verpakking en installeer ze op volgorde: automatische oproleenheid spanningsstang > mediadoorvoer eenheid . Tragen Sie die Aufrolleinheit mit zwei Personen, von denen jede die beiden Stangen wie auf der rechten Abbildung dargestellt halten muss. C Draag de Automatische oproleenheid met twee personen waarbij elke persoon de twee stangen vasthoudt zoals rechts in de afbeelding aangeduid. Kies een taal en volg de instructies op het scherm om de klok in te stellen en de meeteenheden te kiezen. Aan gebruikers van de reeks SC-S80600 wordt gevraagd om een kleurenmodus te kiezen. De kleurenmodus kan op elk moment worden gewijzigd zodra de eerste installatie is voltooid; meer informatie vindt u in de Gebruikershandleiding (pdf ). Elija un idioma y siga las instrucciones que se muestran en pantalla para ajustar la hora y seleccionar las unidades de medida. Reinig de kop (vullen met reinigingsvloeistof en deze later verwijderen) voordat u inkt laadt. Volg de instructies op het bedieningspaneel om reinigings- en inktcartridges te plaatsen en te verwijderen; meer informatie over het plaatsen en verwijderen van cartridges vindt u op de volgende pagina's. Beachten Sie beim Reinigen des Kopfes und beim Laden der Tinte die folgenden Warnhinweise, da dieser Schritt ansonsten eventuell wiederholt werden muss, um die Menge an verbrauchter Tinte zu erhöhen. Neem de volgende voorzorgsmaatregelen in acht tijdens het schoonmaken van de kop en het laden met inkt. [. . . ] Bij gebruik van een Mac OS X of een computer zonder schijfstation, kunt u de software en handleidingen installeren vanaf http://epson. Zorg ervoor dat u op Install (Installeren) klikt als het bovenstaande dialoogvenster wordt weergegeven. C Stel, met behulp van een netwerkverbinding, een wachtwoord in om zo de netwerkinstellingen te beveiligen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON SURECOLOR SC-S80610

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON SURECOLOR SC-S80610 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag